MI SRBI SMO VELIKI LJUDI: Vujadin Savić žestoko isprozivao Mirotića zbog cepanja srpske zastave
Foto: Printskrin

Ne veruje da je slučajno

MI SRBI SMO VELIKI LJUDI: Vujadin Savić žestoko isprozivao Mirotića zbog cepanja srpske zastave

EP Košarka -
Bivši fudbaler Crvene zvezde ne veruje da je španski košarkaš crnogorskog porekla slučajno pocepao zastavu Srbije

Potez Crnogorca iz reprezentacije Španije Nikole Mirotića, koji je pocepao zastavu Srbije u Berlinu tokom Evrobasketa, nije ostao bez reakcije nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Vujadina Savića.

Savić je na Tviter profilu žestoko isprozivao Mirotića, ali i košarkaša Nemačke Paul Cipsera koji je odbio da potpiše autogram srpskom dečaku.

"Voleo bih da prihvatim činjenicu kako Mirotić nije znao čiju zastavu cepa, ali kada vidim "Crnogorca" koji pored svoje države igra za tuđu (Španiju), kada su takvi kao što je i on otcepili tu istu državu od svoje koja je ustvari jedna država, ili ti jedan te isti narod, onda nisam siguran da je to bilo slučajno! Kada reprezentativac Nemačke neće detetu da da autogram zato što je Srbin! Zamislite samo Novaka Đokovića kako neće nekome da da autogram! Da li se to njemu nekad desilo? Da li je on nekada pokazao mržnju prema nekom narodu? Možda mi Srbi jesmo mali kao narod, ali smo veliki kao ljudi. Zato smo u svim sportovima šampioni", napisao je Vujadin Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track