TONI PARKER ZA KURIR: Srbiju čekam u finalu, a Bodirogu u Nantu
Foto: Dado Đilas

Prva zvezda EP

TONI PARKER ZA KURIR: Srbiju čekam u finalu, a Bodirogu u Nantu

EP Košarka -
Dejan je sjajan čovek i veliki košarkaš, valjda će doći na moj turnir. Voleo bih da igram protiv Srbije u borbi za zlato na EP, poručio Toni

Oduševljen je bio Toni Parker kada je ugledao Dejana Bodirogu u holu hotela „Ermitaž Gano“!Izgrlio je Francuz legendarnog srpskog asa i zadržao se nekoliko minuta u razgovoru s njim. Potom je otišao na pres konferenciju, posle koje je ekskluzivno za Kurir pričao o Srbiji i Bodirogi.Toni nije krio zadovoljstvo što vidi prijatelja.- Dobro došao! Baš je lepo videti te ovde - obratio se Parker Bodirogi.Srpski as se zahvalio i pohvalio igru Francuske.- Igrate veoma dobro. Pratio sam vaše utakmice, odlični ste.Parker je imao spreman odgovor:- Taman za finale sa Srbijom - i potom je stegnutom šakom potapšao Dejana po grudima.Bodiroga se nasmejao, a slavni Francuz je imao još nešto da doda.- Očekujem te na turniru u Nantu. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo da dođeš - poručio mu je Parker.Inače, turnir u Nantu organizuje Toni Parker, a u sklopu programa je i meč zvezda, bivših i sadašnjih. Na regularnom delu turnira učestvuju četiri ekipe, među kojima je i naš Partizan.Posle konferencije otišli smo u predvorje sale i sačekali Parkera. Zadržao se u razgovoru sa prijateljem nekoliko minuta i potom smo mi došli na red.Toni, da li je Bodiroga obećao da dolazi na turnir?- Ha-ha, iskreno se nadam da će doći. Reč je o velikom košarkašu, sjajnom čoveku i uvek sam srećan kada ga vidim i kad sam s njim u društvu.Rekli ste mu da hoćete finale protiv Srbije?- Jesam, što da ne? Imaš li nešto protiv?Odgovorili smo da nemamo i da odmah potpisujemo to.- I ja - uz osmeh je odgovorio Parker i nastavio put ka sobi.

Prvo zagrlio Bodija, pa uradio selfi sa novinarom Kurira... Toni Parker dokazao da nije umišljena zvezda
Prvo zagrlio Bodija, pa uradio selfi sa novinarom Kurira... Toni Parker dokazao da nije umišljena zvezda

Zna znanjeLOVERNJ PSUJE NA SRPSKOMSimpatičnom Žofreju Lovernju omakne se neka srpska psovka. Tako je bilo i posle utakmice sa Letonijom.- Uuu, je.ote - ispalio je Žofre, kada su ga srpski novinari upitali da li može da priča na našem jeziku.Čestitali su mu na trijumfu i ulasku u polufinale, a on je lepo rekao:- Hvala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track