RAZOČARAO SAM CELU NACIJU! Dončić potpuno SLOMLJEN posle poraza: Igrao sam pod injekcijama, ne znam šta da kažem o sudijama
Foto: Profimedia

EVROBASKET

RAZOČARAO SAM CELU NACIJU! Dončić potpuno SLOMLJEN posle poraza: Igrao sam pod injekcijama, ne znam šta da kažem o sudijama

Eurobasket 2022 -

Najbolji košarkaš Slovenije, Luka Dončić, poručio je nakon poraza od Poljske da nije bio potpuno spreman za četvrtfinalni duel.

On je pohvalio Poljake koji su potpuno neočekivano ostvarili plasman u polufinale.

- Odigrali su neverovatno, veliki uspeh za njih. Što se nas tiče, nismo odigrali kako smo hteli. Nije bilo energije, ali smo se borili do kraja. Još jednom svaka im čast - rekao je Dončić koji je prvo projurio pored novinara neposredno nakon poraza, ali im se ipak obratio nešto kasnije na konferenciji za medije.

Luka Dončić
foto: Profimedia

Govorio je Dončić i o sudijama koje je "počastio" uvredama na kraju susreta, ali i o fizičkom stanju.

- Ne znam šta bih rekao o sudijama. Uvek ću igrati za Sloveniju, kada god mogu i ako sam zdrav. Ne znam šta da kažem, nisam bio na 100%, dobio sam injekciju na poluvremenu, ali to nije razlog zašto sam odigrao loše. Razočarao sam ekipu i celu naciju... moram da budem bolji.

Podsetimo, na poluvremenu utakmice je jasno moglo da se vidi da košarkaš Dalasa ima određenih problema, a u završnici koju je odigrao u kontra ritmu, takođe je moglo da se nasluti da nije sve u redu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track