(VIDEO) RONALDO NEMA DILEMU: Najbolji fudbaler na svetu u poslednjih 20 godina sam ja!

Portugalski reprezentativac samouveren

(VIDEO) RONALDO NEMA DILEMU: Najbolji fudbaler na svetu u poslednjih 20 godina sam ja!

Francuska 2016 -

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo uveren je da je upravo on najbolji fudbaler sveta u poslednjih 20 godina.

Iako se, od kako su se pojavili u javnosti, uvek pravila paralela između Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, portugalski reprezentativac je bez imalo skromnosti izjavio da je on taj koji je najbolji!

"Gde bih sebe stavio na listi najboljih igrača u poslednjih 20 godina? Moram da razmišljam pozitivno i da verujem da sa ovim rezultatima koje postižem, mogu da kažem da sam najbolji" - istakao je Ronaldo.

Prvotimac Reala je svestan činjenica da je idol mladim fudbalerima.„Portugalci vole svoju zemlju i ponosan sam jer je predstavljam u međunarodni takmičenjima. Posle Evropskog prvenstva 2004. shvatio sam da sam inspiracija mnogim mladim ljudima. Naporno sam radio kako bih stigao do ovde, a tako ću i nastaviti. Najbolji uvek pišu istoriju u svom sportu, mislim da imam imam važan uticaj i nadam se da će tako biti i u narednim godinama. Na isti način sam posvećen svakom treningu, svakoj utakmici. Vodim računa o sebi - objasnio je Ronaldo.

Portugal prvi meč na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu igra sa Islandom u utorak od 21 čas u Sent Etjenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track