MIHI PREKIPELO: Osime, ostavi nas na miru!
Foto: Rojter

Odgovorio na prozivke

MIHI PREKIPELO: Osime, ostavi nas na miru!

Fudbal -
Selektor orlova ne može više da trpi kritike legendarnog Ivice Osima

BEOGRAD - Selektor reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović, odlučio je da odgovori na prozivke bivšeg selektora SFRJ, Ivice Osima.

"Nisam želeo ranije, ali, na žalost, on u kontinuitetu kritikuje moj rad. Ja poštujem njegovu trenersku karijeru, takođe imam razumevanja i za njegovo zdrastveno stanje i želim mu zbilja sve najbolje, ali poznato je da još iz mojih igračkih dana nema pozitivan stav prema meni. Iako sam kod njega debitovao, baš se i nisam naigrao. Bilo je mnogo nelogičnosti u njegovom odnosu prema meni. Govorio je da ne može da čeka na moj slobodan udarac u reprezentaciji, a kada sam igrao protiv „njegovog” Partizana u najavi je pričao da najveća opasnost dolazi posle mojih slobodnih udaraca?!"

Osim smatra da Mihajlović u podmlađivanju reprezentacije traži alibi za loše rezultate.

"Svi znaju da alibi nikad nisam tražio. Pravio je paralelu između nas i selekcije BiH, a žmurio na činjenicu da je naša grupa za klasu jača sa dve selekcije iz Top 10. Pa, oni su iz poslednjeg šešira dobili Lihteštajn, a mi Vels, ekipu sa najskupljim igračem na svetu koja bi se u njihovoj grupi borila za jedno od dva prva mesta. Uglavnom, Bosni sa Sušićem želim sve najbolje i da, bez obzira na analize Osima, izbore plasman na SP", rekao je Mihajlović.Selektor Srbije je dodao da je dokazao da se Mihajlović trener razlikuje od Mihajlovića fudbalera.

"Priznao sam da bih prvo promenio upravo sebe iz igračkog doba. Zbog toga, neka Osim pošteno priča o našem putu ili neka nas ostavi na miru", poručio je Miha.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track