Milijaš: Moramo još da se poboljšamo
Foto: Saša Pavlić

Kup Srbije

Milijaš: Moramo još da se poboljšamo

Fudbal -
Najvažnije od svega je da smo pobedili utakmicu i plasirali se u narednu rundu Kupa

NOVI SAD- Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da je najvažnije da se njegiva ekipa plasirala u osminu finala Kupa Srbije, ali da igra crveno-belih mora još da se poboljša.

"Najvažnije od svega je da smo pobedili utakmicu i plasirali se u narednu rundu Kupa. Na startu meča smo bili stegnuti i sve do gola Pečnika nismo uspevali da dođemo do igre. Mislim da je u nastavku sve izgledalo mnogo bolje. Dauda je postigao dva prelepa gola koja su rešila pitanje pobednika i omogućila nam da mirno privedemo utakmicu kraju", rekao je Milijaš.

Milijaš je dodao da u igri Zvezde još ima prostora za napredak i da mora da se poboljša za naredno kolo Super lige Srbije protiv Spartaka.

"U goste nam dolazi Spartak, klub koji je često umeo da nam napravi probleme, čak i prethodnom susretu u kojem smo ih savladali 4:1. Tada sam postigao tri gola, ali bih u nedelju bio prezadovoljan da postignemo isto toliko, a da pritom ja ne budem strelac" kazao je Milijaš.

Strelac dva gola na današnjem meču, Abiola Dauda rekao je da je meč protiv Proletera u osmini finala Kupa Srbije bio težak i da se

"Bila je ovo veoma teška utakmica. Posle remija i poraza koje smo doživeli u dva prvenstvena kola, videlo se da nam nije lako u prvih pola sata utakmice. Tek nakon tog perioda, zaigrali smo bolje. Postigli smo pogodak u dobrom trenutku, i taj gol nam je omogućio da na pauzu odemo rasterećeniji i da u drugom poluvremenu pružimo još bolju igru", rekao je Dauda.

Dauda je dodao i da je zadovoljan zbog dva gola koja je postigao.

"Očekujem da ih bude i ubuduće. Ostaje nam da prespavamo, a od sutra već se okrećemo pripremi narednog meča koji igramo protiv Spartaka u nedelju", kazao je Dauda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track