KO BOLJE KRADE: Real i Juventus do bodova sudijskim greškama
Foto: Printskrin

Poklon za velikane

KO BOLJE KRADE: Real i Juventus do bodova sudijskim greškama

Fudbal -
Madridski klub do pobede stigao posle nepostojećeg penala u 96. minutu, dok je Kjevu protiv Stare dame iz Torina poništen potpuno regularan pogodak

Velikani evropskog i svetskog fudbala i pored skupocenih timova muku muče kako da pobede daleko skromnije ekipe.

Tako su Real i Juventus morali da potraže "pomoć prijatelja" kako bi došli do sva tri boda u duelima protiv Elčea, odnosno Kjeva.

Real je do bodova protiv Elćea u Primeri stigao nakon nepostojećeg penala koji je sviran u 96. minutu (sudija produžio utakmicu za tri minuta). Pepe je napravio faul u napadu prilikom izvođenja kornera, ali je sudija neočekivano pokazao na belu tačku. Ronaldo nije zadovoljio pravdu, pa je "Kraljevski" klub pobedio sa 2:1 i otputovao sa tri boda u Madrid.

Tri boda na tacni od sudija zaradila je i torinska "Stara dama". Juventus je pobedio sa 2:1 u u meču Serije A, ali je "Letećim magarcima" iz Verone poništen sasvim regularan pogodak zbog ofsajda. Doduše, ovde je u glavnoj ulozi bio pomoćnik koji je mahao nedozvoljenu poziciju u trenutku kada je Alberto Paloski postigao sasvim regularan pogodak.

Dosta nedoumica izazvao je i kup meč između Proletera i Crvene zvezde. Domaćin se žalio zbog gola koji nije priznat pri rezultatu 0:0. O tome više OVDE

http://www.youtube.com/watch?v=FoNPNdki9Yk
http://www.youtube.com/watch?v=EMx7dew5p-0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track