Stojanović se bori za opstanak!

Pretnja otkazom trener zvezde potrošio sav kredit

Stojanović se bori za opstanak!

Fudbal -
Mnogo minusa Ishod današnje utakmice sa Spartakom jedna je u nizu pretnji za ostanak slovenačkog stručnjaka na klupi crveno-belih

Slaviša na klizavom terenu.Na početku sezone niko nije mogao ni da pretpostavi da će za trenera Crvene zvezde Slavišu Stojanovića meč 7. kola biti utakmica sezone. Posle kiksa u Ivanjici, remija s Donjim Sremom i poraza od Voždovca, šef stručnog štaba i pojedini igrači istrošili su sav kredit i kod veoma strpljive uprave, tako da je današnji susret sa subotičkim Spartakom na Marakani za njih biti ili ne biti.Novo neprijatno iznenađenje za navijače sasvim sigurno bi njegovog glavnog kreatora koštalo posla. Rešenje bi za početak bilo pronađeno u sopstvenim redovima, a u zavisnosti od toga kako bi do kraja jesenjeg dela sezone igrala ekipa, mandat bi se produžio Stojanovićevom nasledniku ili bi se radilo na dovođenju iskusnijeg trenera. Već se uveliko spekuliše o povratku Slavoljuba Muslina, a ima i dosta onih koji bi konačno da vide Miodraga Grofa Božovića na čelu tima.Nikoga ne bi iznenadilo i da u slučaju serije trijumfa Stojanović dobije otkaz. Ekipa ne igra u skladu s renomeom svojih najiskusnijih članova, prigovara mu se na nespremnosti koja donosi pad koncentracije od sredine drugog poluvremena, što sve zajedno ostavlja pristalice njegovog ostanka na klupi u manjini.Teški dani očekuju Stojanovića na Marakani do 11. kola i derbija s Partizanom, gde definitivno dobija podršku za svoj ostanak ili gubi tlo pod nogama.

Nismo zvali Muslina!Potpredsednik Zvezde Ivica Tončev tvrdi da u klubu niko nije zvao slavoljuba Muslina.- Nemam ništa lično protiv njega, smatram da je on veoma dobar trener, ali niko sem predsednika Džajića i UO kluba ne može nikome ništa da ponudi - kazao je Ivica Tončev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track