POSLE UVREDA NA FEJSBUKU: Sin Ranka Stojića napustio Rad

Povukao se

POSLE UVREDA NA FEJSBUKU: Sin Ranka Stojića napustio Rad

Fudbal -
Funkcioner kluba sa Banjice je nedavno putem Fejsbuka vređao navijače i sukob između dve strane je posle toga eskalirao

Sin prvog čoveka Rada Ranka Stojića, Ivan Stojić, podneo je ostavku na mesto sportskog direktora u tom fudbalskom klubu. Funkcioner kluba sa Banjice je nedavno putem Fejsbuka vređao navijače i sukob između dve strane je posle toga eskalirao. "Vrlo ambiciozno stupio sam na mesto sportskog direktora FK Rad pre dve godine, sa željom i ambicijom da svojim radom klub u sportskom sektoru, zajedno sa stručnim štabom i ostalim strukturama podignem na viši nivo. Međutim, dešavanja u poslednjih par meseci su dovela do toga, da umesto daljeg angažovanja, podnesem ostavku na mesto sportskog direktora", rekao je Stojić.

On je potom nastavio sa nalizom rada u klubu sa Banjice.

"Tokom dve godine mog rada na mestu sportskog direktora, FK Rad je postizao dobre sportske rezultate, dve godine se do poslednjeg kola borio za plasman za Evropu, promovisao mlade igrače, trenere, pravio dobru saradnju sa ostalim klubovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Četiri igrača FK Rad bili su aktivni učesnici Evropskog prvenstva na kojem je osvojena zlatna medalja. Još toliko njih je standardno u mladoj reprezentaciji".

Stojić je na kraju prokomentarisao i događaje koji su ga naterali da napusti Rad.

"Međutim, sve gore navedeno, urušeno je negativnim dešavanjima čija je eskalacija vrlo primetna u poslednjih par utakmica. Sva pozitivna dešavanja oko kluba, urušena su voljom pojedinaca, željnih ličnog profita, koji na taj način izražavaju svoju “ljubav” prema klubu! Ogromna količina destrukcije, koja se u poslednje vreme ispoljava na utakmicama FK Rad, dovela je do toga da rezultati nisu ni blizu postojećem potencijalu, da igrači ne pružaju koliko mogu, da stručni štab ne pruža koliko može. A sve zbog tih nekih, koji sebe nazivaju "navijačima"! U takvom ambijentu, u kojem se ne preza ni od pretnji, uvreda i omalovažavanja kako mene, tako i moje najbliže porodice, nisam spreman, niti želim da provodim vreme, niti da radim! Ponosan sam na sve što sam do sada uradio za FK Rad, i želim klubu svu sreću u budućnosti", stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track