DEČAK HEROJ: Grobari posetili hrabrog mališana Gojka iz Bijeljine
Foto: Fejsbuk

Potez za primer

DEČAK HEROJ: Grobari posetili hrabrog mališana Gojka iz Bijeljine

Fudbal -
Desetak navijača Partizana posetili porodicu Đurić i barem na trenutak im pomogli da zaborave na surovu stvarnost u kojoj se osmogodišnji mališan stara o ocu koji zbog povrede noge već godinu dana ne može da ustane iz kreveta

BIJELJINA - Otkako se saznalo za tužnu priču o malom heroju Gojku Đuriću (8) iz sela Ljeljenče kod Bijeljine, koji živi sa bolesnim ocem Petrom u trošnoj kući i brine se o njemu, ne prestaje da stiže pomoć sa svih strana.

Nekoliko navijača Partizana iz Sremske Mitrovice i Bijeljine odlučilo je da poseti malog Gojka i barem za trenutak skrenu pažnju sa svakodnevnih problema.

"Grobari" su mališanu uručili novčanu pomoć, igračke i garderobu, kao i odeću za oca Petra.

Od kako ga je pre četiri godine napustila majka Gojko Đurić živi sam, sa ocem Petrom, u selu Ljeljenča kod Bijeljine, u trošnoj kućici bez vode i kupatila.Sve do prošle godine uspevali su nekako da sastave kraj s krajem. Petar je na nadnici zarađivao za osnovne životne potrebe. Ali, kao da nije bilo dovoljno muke u njihovim životima.Pre godinu dana Petar je u šumi, sekući drva, slomio nogu i od tada je vezan za krevet. Sve obaveze u kući preuzeo je osmogodišnji sin Gojko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track