NEJEDINSTVO: Pojedini fudbaleri Zvezde ipak nisu potpisali!

Novi detalji u vezi s pismom igrača crveno-belih

NEJEDINSTVO: Pojedini fudbaleri Zvezde ipak nisu potpisali!

Fudbal -
Pored članova stručnog štaba, pismo nisu potpisali ni fudbaleri koji su bili s reprezentacijama - Nejc Pečnik, Predrag Rajković, Luka Milunović, Aleksandar Kovačević, Marko Vešović, Filip Kasalica, suspendovani Filip Mladenović, te povređeni Novak Martinović, Darko Lazović i Đorđe Rakić

Nema tu sreće.Nisu svi članovi stručnog štaba i fudbaleri potpisali pismo koje su igrači Crvene zvezde u ponedeljak poslali javnosti, u kojem su izrazili svoje nezadovoljstvo aktuelnom finansijskom i opštom situacijom u klubu. Svoj paraf nisu stavili pomoćni trener Ivica Momčilović i kondicioni stručnjak Mihajlo Bata Radulović, koji su bili u Beogradu, te sekretar stručnog štaba Mirko Abramović, koji je bio na Zlatiboru sa ekipom.Momčilovića nisu zvaliIz stručnog štaba, pored prvog trenera Slaviše Stojanovića, pismo su potpisali i njegovi pomoćnici Miloš Kostić i Bratislav Živković, kao i trener golmana Srđan Maksimović.- Zvali su me, ali nisam potpisao. I zdravo, nema tu mnogo šta da se priča - bilo je sve što je rekao Bata Radulović.Pomoćni trener Ivica Momčilović za Kurir kaže:- Nisam bio na Zlatiboru, radio sam sa šestoricom igrača koji su ostali u Beogradu. Niko me sa Zlatibora nije zvao u vezi s tim pismom.Pored njih trojice, pismo nisu potpisali drugi kondicioni trener Vladimir Čepzanović, maseri Ivan Popović i Goran Zuvić, koji je bio s mladom reprezentacijom u Gornjem Milanovcu, te klupski lekar Milisav Popić, kao i ekonomi Stojan i Dragan Milanović.Bez reprezentativacaPored članova stručnog štaba, pismo nisu potpisali ni fudbaleri koji su bili s reprezentacijama - Nejc Pečnik, Predrag Rajković, Luka Milunović, Aleksandar Kovačević, Marko Vešović, Filip Kasalica, suspendovani Filip Mladenović, te povređeni Novak Martinović, Darko Lazović i Đorđe Rakić. Ipak, svi oni su se telefonom saglasili sa zahtevima koje su fudbaleri u ponedeljak saopštili javnosti.- Stvarno nemam komentar. Neću da pričam o tome. Razumite me - bilo je sve što je rekao Novak Martinović.

Milunović: Da se okrenemo terenuLuka Milunović, mladi reprezentativac, kaže za Kurir da je bio u kontaktu sa ostalim igračima Crvene zvezde:- Digla se velika frka oko tog pisma. Čuo sam se sa saigračima i podržao ono što su napisali. Krivo mi je što se desilo ono sa automobilima i ubacivanjem šampona. Sramota. Mogao je da strada i moj auto. Mi igrači treba da se koncentrišemo na teren, a uprava neka reši problem s navijačima. Treba nam pobeda u subotu, da zgazimo protivnika. Jedino tako povratićemo poverenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track