Zvezdini rezervisti lako savladali Vršac
Foto: Crvena Zvezda)

Trening utakmica

Zvezdini rezervisti lako savladali Vršac

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde koji nisu imali veću minutažu u takmičarskim mečevima sa 4:0 porazili tim iz Sterijinog grada

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su četvrtoligašku ekipu Vršca na gostovanju sa 4:0 (2:0), u prijateljskom meču u kom su šansu dobili mlađi i igrači sa manjom ninutažom na zvaničnim mečevima.Na samom početku je bivši napadač Javora Ifeani Onjilo promašio zicer, ali se iskupio asistencijom Mihajloviću za prvi pogodak na meču. Novu priliku da se nametne Nigerijac je propustio u nastavku, kada je bio sam ispred gola rivala, ali je šutirao pravo u čuvara mreže Donovića. U finišu prvog poluvremena je Lazarević mogao da učini utakmicu zanimljivijom, ali je poslao loptu pored gola Zvezde, koji je čuvao omladinski reprezentativac Srbije Rajković. U 45. minutu je ovaj promašaj kaznio Mihajlović novim golom, posle centaršuta Jokića.

U nastavku su šansu dobili svi preostali rezervisti, kapitensku traku je od Vukana Savićevića preuzeo štoper Lazić, a u 73. minutu uspavanku je prekinuo Grujić, koji je sa 10-ak metara povisio na 3:0.

Deset minuta kasnije, Arauho, koji je na ovoj utakmici igrao na poziciji defanzivnog veznog, pronašao je Grujića, a on je dodao Onjilu. Nigerijski napadač je obišao golmana, zatim i asistirao Đorđeviću, koji je postavio konačan rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track