ZBOG DIVLJANJA NAVIJAČA: Galatasaraju pobeda protiv Bešiktaša

Odlučeno

ZBOG DIVLJANJA NAVIJAČA: Galatasaraju pobeda protiv Bešiktaša

Fudbal -
Do incidenata na derbi susretu gradskih rivala 22. septembra došlo je u drugom minutu sudijske nadoknade pri vođstvu Galatasaraja sa 2:1, nakon što je njegov igrač Felipe Melo dobio crveni karton

Fudbalski savez Turske registrovao je službenim rezultatom 3:0 u korist Galatasaraja derbi utakmicu petog kola nacionalnog prvenstva protiv Bešiktaša, prekinutu prošlog meseca zbog ulaska domaćih navijača u teren.

TFF ističe da se ovakav epilog sastanka njegovog Izvršnog odbora "podrazumevao".

Do incidenata na derbi susretu gradskih rivala 22. septembra došlo je u drugom minutu sudijske nadoknade pri vođstvu Galatasaraja sa 2:1, nakon što je njegov igrač Felipe Melo dobio crveni karton.Grupa navijača Bešiktaša tada je utrčala u teren stadiona Ataturk, a sudija, koji je meč produžio za četiri minuta, napustio je teren zajedno sa gostujućim igračima i susret je prekinut.Navijači Bešiktaša bacali su i plastične stolice prema policiji, nakon čega su odstranjeni prema atletskoj stazi.Pobedom za "zelenim stolom" aktuelni šampion Galatasaraj preuzeo je šesto mesto na tabeli prvenstva Turske sa šest bodova zaostatka za vodećim Fenerbahčeom, a tri za drugoplasiranim Bešiktašom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track