Subotić: Nismo očekivali pobedu protiv Arsenala
Foto: Reuters

Liga šampiona

Subotić: Nismo očekivali pobedu protiv Arsenala

Fudbal -
Očekivali su da će sigurnom igrom postići gol više od nas, ali trčali smo dobro, branili se i imali nekoliko šansi, rekao je srpski defanzivac

LONDON - Stub odbrane Borusije iz Dortmunda, srpski defanzivac Neven Subotić, rekao je danas da nije očekivao pobedu protiv Arsenala u Londonu, u trećem kolu F grupe Lige šampiona.

"Srećni smo zbog ova tri boda. Nismo imali prevelika očekivanja kada smo dolazili u London, ali kako je utakmica odmicala, želeli smo sve više i više. Mislim da Arsenal nije igrao najbolji fudbal. Očekivali su da će sigurnom igrom postići gol više od nas, ali trčali smo dobro, branili se i imali nekoliko šansi", rekao je Subotić za engleske medije.

On je dodao da je posle pobedonosnog gola Roberta Levandovskog u 82. minutu osetio veliko olakšanje.

"Levandovski je morao da se bori 85 minuta protiv Pera Mertezakera i Lorana Koščelnija. Srećan sam zbog njega, zaslužio je da postigne gol", rekao je Subotić.

Posle tri odigrane utakmice Borusija Dortmund vodi u F grupi sa šest osvojenih bodova, koliko imaju i Arsenal i Napoli, a narednu utakmicu u elitnom takmičenju "milioneri" igraju 6. novembra kada na Vestfalenu dočekuju Arsenal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track