STOJANOVIĆ: Bodove gubimo posle grešaka u odbrani!

Trener Zvezde zna gde škripi

STOJANOVIĆ: Bodove gubimo posle grešaka u odbrani!

Fudbal -
Trener fudbalera Crvene zvezde izjavio je posle remija sa Radničkim da je njegov klub bio bliži pobedi

NIŠ - Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je posle remija protiv Radničkog da je njegov tim u Nišu odigrao tešku utakmicu, ali je istakao da su crveno-beli bili bliži pobedi.

Derbi 10. kola Superlige Srbije završen je večeras na Čairu nerešeno 1:1, a Crvena zvezda sada zaostaje četiri boda za vodećim šampionom Partizanom, kojeg u "večitom derbiju" dočekuje sledećeg vikenda.

"Bila je ovo teška utakmica. Rano smo primili gol, a onda jurili da nadoknadimo prednost domaćina. Uspeli smo krajem poluvremena, međutim, u nastavku smo propustili nekoliko veoma povoljnih prilika", izjavio je Stojanović posle meča.

On je ocenio da su crveno-beli, prema šansama, bili bliži osvajanju sva tri boda.

"Radnički je dobra ekipa, kompaktna i dobro vođena. Imali su i oni svoje prilike, ipak, smatram da smo mi bili bliži pobedi. Imamo deficit u zadnjem redu i bodove gubimo posle individualnih grešaka u odbrani", kazao je Stojanović.

Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac smatra da je krajnji ishod na Čairu realan, a da je odigrana više borbena nego kvalitetna utakmica.

"Ušli smo agresivno u meč, brzo poveli, ali na kraju poluvremena primili smo gol, koji je Zvezdi bio vetar u leđa. Oni u drugom delu utakmice nisu iskoristili nekoliko povoljnih šansi, međutim, mislim da je 1:1 realan rezultat", zaključio je Bekvalac.

"Bilo je milina prisustvovati ovakvom sportskom događaju, navijači oba kluba stvorili su sjajan ambijent", poručio je trener Radničkog.

U nastavku prvenstva Crvena zvezda dočekuje vodeći Partizan, dok Nišlije gostuju ekipi Donjeg Srema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track