MIŠKOVIĆI MALER ZA PARTIZAN: Remi protiv Napretka!
Foto: Saša Pavlić

Odolevali Partizanu do 88. minuta

MIŠKOVIĆI MALER ZA PARTIZAN: Remi protiv Napretka!

Fudbal -
Tajkun Miroslav i njegov sin Marko viđeni u različitim ložama stadiona u Humskoj

Došli ljudi na fudbal.Tajkun Miroslav Mišković i njegov sin Marko, koji se sa slobode brane u procesu zbog privatizacije putarskih preduzeća, bili su sinoć u svečanoj loži stadiona Partizana i odgledali remi (1:1) crno-belih sa ekipom Napretka. Zanimljivo je da su otac i sin sedeli u različitim ložama tokom susreta.Marko Mišković je sponzor kruševačkog superligaša, ali i menadžer pojedinih fudbalera, pa je hteo da u društvu oca pruži podršku „čarapanima“ u Humskoj, a nema sumnje da nije nezadovoljan rezultatom, mada su igrači Napretka mogli i do trijumfa.Bili su Kruševljani blizu podviga i donošenja sva tri boda iz Beograda, ali je susret 10. kola Jelen Superlige završen podelom bodova - 1:1 (0:0). Gol za goste postigao je Nikola Trujić u 47. minutu, dok je bod braniocu titule i lideru na tabeli doneo Predrag Luka u 88. minutu.Gosti su meč završili sa deset igrača, budući da je u poslednjem minutu Miloš Bojić dobio crveni karton, baš kao i trener Napretka Nenad Miovanović. Partizan je ponovo igrao ispod svakog nivoa, pa su protiv odličnog tima iz Kruševca morali da spasavaju svoj gol. Istina, domaćin je pogodio dva puta prečku i jednom stativu, ali i to je svakako malo od šestostrukog uzastopnog šampiona. Opravdanje čak ne mogu da pronađu ni u činjenici da je sudija Aleksandar Vasić propustio da dosudi jedanaesterac posle faula nad Nemanjom Kojićem.Kruševljani su se u Humskoj uglavnom branili i šansu tražili iz kontre, što su jednom uspeli da materijalizuju, a jednom ne, kad je Vladimir Stojković odlično zaustavio dva šuta gostiju u jednom napadu.Ovakvo izdanje crno-belih dovelo je do toga da navijači Partizana, uz već uobičajeno skandiranje „Uprava napolje“, prvi put traže i odlazak trenera Vuka Rašovića, koga su zvižducima ispratili s terena.

Incident na zapaduTokom finiša utakmice u Humskoj došlo je do gužve na zapadnoj tribini, a prema prvim informacijama, desio se verbalni sukob navijača Partizana i članova rukovodstva crno-belih, pa je intervenisala policija. Prema toj verziji, razmenjene su psovke, čak je neko od čelnika pljunuo navijače, ali srpski šampion je izdao saopštenje u kojem to demantuje.„FK Partizan obaveštava javnost u Srbiji da nije došlo do sukoba navijača i članova UO kluba, već verbalnog sukoba između navijača FK Napredak koji su bili smešteni u loži 15 i navijača na zapadnoj tribini“, stoji u saopštenju kluba.

Partizan 1:1 NapredakBeograd. Stadion: Partizana. Gledalaca: 4.000. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik). Strelci: Luka 88. - Trujić 48. minut. Žuti kartoni: Ninković, Volkov, Živković, Obradović - Bojić, N. Milošević, B. Milošević, Bajić. Crveni kartoni: Nenad Milovanović, Miloš Bojić.Partizan: Stojković 8, Živković 5,5, Obradović 6, Stanković 5,5, Volkov 6, Ilić 6, Jojić 5,5, Ninković 5 (od 63. Luka 7), Petrović 5 (od 50. Kojić 5), Jojić 5,5, Fofana 5 (od 74. Grbić 5). Trener: Vuk Rašović.Napredak: Krznarić 6,5, N. Milošević 5,5 (od 70. Frimpong 6), Koković 6, B. Milošević 6, Cvetković 6,5, Udovičić 6,5, Boji 7, Regan 5,5, Gavrić 6 (od 90. Kostić), Trujić 7 (od 74. Bajić 5,5), Mirosavljević 6,5. Trener: Nenad Milovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track