NASTASIĆ ČASTIO ČELSI: Mitrovčani se radovali pobedi Čelsija i Baneta Ivanovića

Premijer liga

NASTASIĆ ČASTIO ČELSI: Mitrovčani se radovali pobedi Čelsija i Baneta Ivanovića

Fudbal -
Fernando Tores je u 90. minutu iskoristio nesporazum Matije Nastasića i golmana Džoa Harta i doneo pobedu ekipi trenera Žozea Murinja

Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom terenu ekipu Mančester Sitija sa 2:1 u derbi utakmici devetog kola engleske Premijer lige.Najzaslužniji za važan trijumf "plavaca" u borbi za titulu bio je Španac Fernando Tores. On je u 90. minutu iskoristio nesporazum Matije Nastasića i golmana Džoa Harta i doneo pobedu ekipi trenera Žozea Murinja.Prethodno je Tores bio i asistent kod prvog pogotka Čelsija, koji je, laganim udarcem sa nekoliko metara, postigao Andre Šurle u 33. minutu.Gosti iz Mančestera su imali svoje prilike, a strelac izjednačujućeg pogotka za Siti bio je Serhio Aguero u 49. minutu.Branislav Ivanović odigrao je celu utakmicu za ekipu Čelsija, a interesantno da su ga sa tribina podrili i navijači koji su na meč stigli iz Sremske Mitrovice rodnog mesta stamenog kapitena naše reprezentacije"Poteru" za vodećim Arsenalom nastavio je još jedan londonski klub, Totenhem koji je kod kuće savladao Hal Siti. Domaćin je do trijumfa došao golom Roberta Soldada iz penala u 80. minutu.

http://www.youtube.com/watch?v=eid1STnAP0Y
http://www.youtube.com/watch?v=VrrfG643A7U
http://www.youtube.com/watch?v=0omQQ_gguWE

Norič - Kardif 0:0Aston Vila - Everton 0:2Mančesjer Junajted - Stouk 3:2Liverpul - VBA 4:1Kristal Palas - Arsenal 0:2Sautempton - Fulam 2:0.Tabela: Arsenal 22 boda, Čelsi 20, Liverpul 20, Totenhem 19, Everton 18 , Mančester Siti 16, Sautempton 15, Mančester Junajted 14, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track