ĐURIĆEV ULTIMATUM: Ako ne pobedi Zvezdu Rašović odlazi, a menja ga Tumbaković?
Foto: Partizan.rs

Burno u Partizanu

ĐURIĆEV ULTIMATUM: Ako ne pobedi Zvezdu Rašović odlazi, a menja ga Tumbaković?

Fudbal -
Predsednik Partizana nezadovoljan radom trenera, posao ponudio najtrofejnijem strategu u istoriji kluba, koji je bio i sportski direktor kluba iz Humske

Predsednik Partizana Dragan Đurić nezadovoljan je radom trenera Vuka Rašovića i rezultatima fudbalera u poslednje vreme i razmišlja da mladom treneru uruči otkaz i na njegovom mesto postavi nekadašnjeg stratega i sportskog direktora kluba Ljubišu Tumbakovića, koji je iz Humske otišao u neslavnu epizodu u kineskom Vuhanu.Đurić se u ponedeljak popodne sastao sa trenerom Rašovićem i sportskim direktorom Nađom i od njih ultimativno zahtevao pobede u Kup utakmici sa Radničkim iz Kragujevca i prvenstvenom večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, koji se u subotu igra na Marakani.

Tumbaković se na drugoj strani sastao sa jednim od rukovodilaca Partizana, međutim,ali i dalje se ne zna da li će započeti treći trenerski mandat u Humskoj 1, pošto je na klupi sedeo od 1992. do 1999. i od 2000. do 2002.U slučaju da Ljubiša Tumbaković postane trener Partizana, izvesno je da bi funkciju sportskog direktora napustio Albert Nađ, kome je Dragan Đurić nekoliko puta zamerio na načinu na koji je letos odrađen prelazni rok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track