STRAŠAN SUDAR: Lukaku onesvestio Lorisa

Premijer liga

STRAŠAN SUDAR: Lukaku onesvestio Lorisa

Fudbal -
Golman Totenhema nije teže povređen posle duela sa napadačem Evertona

Golman Totenhema Ugo Loris nije teže povređen nakon sudara sa Romeluom Lukakuom na utakmici Premijerlige protiv Evertona završenoj rezultatom 0:0.U 77. minutu meča napadač Evertona na pozajmici iz Čelsija krenuo je u prodor, u noge mu se bacio Loris i udario glavom njegovo koleno.

Ugo nije znao gde se nalazi, morao sam da ga izvedem, ali je sada sve u redu, iako je moglo da dođe do teže povrede pri takvom udarcu”, rekao je menadžer Totenhema Andre Vilaš-Boaš.

Portugalski stručnjak navodi da nikako iz misli nije mogao da izbaci tu situaciju, o kojoj je razmišljao do samog kraja utakmice.

“On se ne seća udarca, ali je bio spreman da nastavi utakmicu, uprkos savetima lekara, koji su mi dali znak da moram da napravim izmenu”, opisuje situaciju Vilaš-Boaš.

Da takvi događaji mogu da prouzrokuju teške povrede menadžer Spursa podseća i na primer golmana Čelsija Petra Čeha.

“Njemu su tada u pomoć pritekli saigrači, kao što je bio slučaj i sada i kada se nešto ovako dogodi važno je reagovati u trenutku. U svakom slučaju do tog momenta smo igrali dobro, međutim Everton nas je namučio u poslednjih 30 minuta”, zaključio je Vilaš-Boaš.

Totenhem je ovim bodom pretekao Mančester Siti i sada zauzima četvrtu poziciju sa 20 bodova, dok je Everton sedmi sa poenom manje.

http://www.youtube.com/watch?v=ZItGs3iANFU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track