Primitivac: Luka Milivojević optužio Ibrahimovića da je lažovčina
Foto: Fonet

Šveđanin razočarao fudbalera Anderlehta

Primitivac: Luka Milivojević optužio Ibrahimovića da je lažovčina

Fudbal -
Loš Ibrahimović je glumio i kukao sudiji da sam ga udario. U lice sam mu rekao da ne izmišlja, a arbitru je bilo neprijatno, otkriva Luka Milivojević

Pričaj srpski da te ceo svet razume.Fudbaler Anderlehta i reprezentativac Srbije Luka Milivojević (22) smatra da Zlatan Ibrahimović (32) incidentnim situacijama nepotrebno privlači pažnju javnosti. Tokom meča između PSŽ i Anderlehta (1:1) u Ligi šampiona Ibrahimović je verbalno vređao i provocirao sve igrače kluba iz Brisela, posebno one koji govore srpskim jezikom.- Zlatan Ibrahimović je taj koji počinje kavgu. Niko njega ne provocira. Uvek on počinje prvi. Kada dobije adekvatan odgovor, trči kod sudije i žali se - priča za Kurir Luka Milivojević i dodaje:Ne priliči mu- Jednom igraču koji toliko vredi i koji je mnogo postigao u karijeri ne priliči da se tako ponaša. Očigledno da ga takav mentalitet koči da bude najbolji fudbaler na svetu. Ne mislim da delim lekcije bilo kome, ali to je tako. Dva puta sam igrao protiv njega i oba puta se pokazao u negativnom svetlu.Luka Milivojević imao je dve svađe sa Zlatanom Ibrahimovićem tokom utakmice između PSŽ i Anderlehta u Parizu.- Kad sam prebacio loptu preko njega i prošao ga, krenuo je za mnom i namerno me udario. Prigovorio je sudiji. Sve sam razumeo, pričao je na srpskom jer je sudija bio Hrvat Mario Strahonja. Posle smo imali duel uz aut-liniju i tada je opet kukao sudiji. Glumio je da sam ga udario, pa je čak i sudiji bilo neprijatno. U lice sam mu rekao da laže!Brkovi i dug nosLukin saigrač Saša Klještan, Srbin sa američkim pasošem, imao je zanimljivu prepirku sa Šveđaninom.- Rekao mi je kako se svađao sa Ibrahimovićem. Prvo je Zlatan njega uvredio rekavši mu da ima ružne brkove. Klještan mu nije ostao dužan, rekao mu je da povede računa o svom dugom nosu - nasmejao se Milivojević.

Miha me nije prodaoLuka Milivojević trebalo bi da zaigra za reprezentaciju Srbije protiv selekcije novinara 15. novembra u Užicu.- Poziv sam dobio, i srećan sam što ću igrati za Srbiju. Selektor Mihajlović me nije prodao sedmoj sili, iako je bilo želje novinara - našalio se vezni igrač Anderlehta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track