AUTOR NAJVEĆEG PROMAŠAJA: Svi mi se smeju, ali sada sam poznat (VIDEO)
Foto: Printskrin

Uradio nemoguće

AUTOR NAJVEĆEG PROMAŠAJA: Svi mi se smeju, ali sada sam poznat (VIDEO)

Fudbal -
Taj promašaj ću pamtiti cijeli život; Kada sam pogodio prečku sa metar, dva od gola krenuo sam da izađem, ali saigrači mi nisu dozvolili da napustim teren, rekao je Adin Siočić

ŽIVINICE - Adin Siočić, autor neverovatnog promašaja na utakmici između Mladosti iz Gornjih Živinaca i Omladinca iz Đurđevika u okviru Kupa Bosne i Hercegovine, izjavio je da mu objavljivanje snimka ne smeta pošto je sada postao poznat na celom Balkanu.

"Publika na tribinama je već slavila gol. Čuo sam huk. A, onda sam hteo da zakucam loptu u mrežu kako bi naše navijače još više razveselio. No, tu je nastao problem. Jako sam zamahnuo nogom i nisam mogao loptu zaustaviti. U tom trenutku lopta je odskočila na neravnom i blatnjavom terenu, nezgodno sam je udario i ona je pogodila prečku", rekao je Adin Siočić, fudbaler Mladosti iz Gornjih Živinica, kluba iz Treće lige Tuzlanskog kantona, tvorac jednog od najvećih promašaja svih vremena u istoriji fudbala.Za samo dan ovaj video je preko kanala YouTube videlo skoro 100.000 osoba. Učenik četvrtog razreda Gimnazije u Živinicama, kaže, da ga je promašaj, doslovce, proslavio, mada bi volio da na taj način nije stekao "slavu". I zaista postao je poznat diljem regije zapadnog Balkana, jer je video zapis njegovog promašaja obišao vodeće internet portale u državama nastalim raspadom nekadašnje SFR Jugoslavije."Joj! Posle promašaja bilo je svega!? Navijači su poludeli. Bilo je i psovki. Ma, Bože sačuvaj. Videvši šta sam uradio, uhvatio sam se za glavu. Kada sam pogodio prečku sa metar, dva od gola krenuo sam da izađem, ali saigrači mi nisu dozvolili da napustim teren. Govorili su mi: "Ostani, ostani, hajde svakome se može desiti"... I nekako sam sakupio snage da ostanem u igri. Igrao sam, a iskreno, više mi se nije igralo. Kako god taj dan i promašaj pamtiću ceo život. Na kraju, sada sam poznat", kroz smeh pričao je simpatični tinejdžer Siočić, naglasivši:"Od kako su brojni portali objavili moj promašaj kada prolazim gradom i kroz školu mnogi gledaju u mene i smeju se. Ono, pokažu prstom ka meni i smeškaju se. A, šta ću? U Bosni je uvek bila dobra zezancija. Sada je na moj račun, pa neka je malo".Siočić, kaže, da je vrlo dobar učenik. Fudbalski uzor mu je igrač Milana El Šaravi. Planira da studira, ali i da nastavi da igra fudbal."Naravno da ću i dalje igrati fudbal i nadavati se golova. Nadam se da nikada više neću onako promašiti. Život ide dalje. Imam ambicije da napredujem u fudbalu. Paralelno planiram i studirati, jer mi je životna želja postati sportskim novinarom", rekao je Siočić.

http://www.youtube.com/watch?v=yZq0eeo_56Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track