PROSINEČKI: Bolje da ne pričam o Zvezdi

Još ima klub

PROSINEČKI: Bolje da ne pričam o Zvezdi

Fudbal -
Iskreno da vam kažem, niko me nije ni zvao, kaže Veliki Žuti

Robert Prosinečki je ponudio ostavku na mesto trenera turskog Kajzerija, a navijači i uprava tog fudbalskog kluba ga mole da ostane.

Bivši treener fudbalera Crvene zvezde ipak je bliži odlasku iz Turske, ali kako kaže ne razmišlja o Crvenoj zvezde iz koje ga do sada niko nije kontaktirao.

"Biću tu do decembra. Upisao sam decu u školu i sačekaćemo do polugodišta, tek su došle iz Zagreba. Šta je tu je, na takav sam se život odlučio kada sam počeo da se bavim ovim poslom", rekao je Prosinečki."Razgovaram sa ljudima iz uprave, ne daju mi da odem… Imamo sutra još jedan sastanak, ali već sam im rekao da je za njih bolje da nađu drugog trenera. Osećam da više ne mogu da im pomognem. Jednostavno ne mogu. Znate i sami kakav je ovo posao. Ove sezone nam se malo nije dalo, malo su nas zadeseli i neki maleri, malo smo i grešili..." iskreno će proslavljeni Hrvat.Navijači Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama su se ponadali da će popularni Žuti preuzeti baš klupu ekipe sa “Marakane” odnosno “Maksimira”..."Bolje da ne pričam o tim kombinacijama, ni o Zvezdi ni o Dinamu. Iskreno da vam kažem, niko me nije ni zvao. Do juče sam imao angažman. Sada očekujem neke pozive, ali moje ambicije vezane su za inostranstvo. Želim i mislim da mogu tamo da radim."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track