ODLAZI: Mihajlović preuzima Sampdoriju, vodi i Sakića?!

Tim iz Đenove u četvrtak očekuje odgovor selektora

ODLAZI: Mihajlović preuzima Sampdoriju, vodi i Sakića?!

Fudbal -
Italijani pišu da će Srbin verovatno dobiti dozvolu FSS da preuzme Sampdoriju i da će mu pomagati asistent iz reprezentacije

Italijani ga preselili u Đenovu.

Srpski selektor Siniša Mihajlović u četvrtak bi trebalo da obavi ključni razgovor s čelnicima FSS, posle čega se očekuje objava kraja saradnje.

Mihajlović bi po tim informacijama ostao na klupi u prijateljskom meču s Rusijom ovog petka, a tim za koji je nastupao kao igrač preuzeo bi već po povratku iz Emirata, prenosi tiražna Gazeta delo sport.Sampdorija je otpustila Delija Rosija i odmah bila zainteresovana za selektora Srbije, kojem 30. novembra ističe ugovor, ali predsednik FSS je najavio da će mu biti ponuđen novi ugovor.

Ukoliko se obistine informacije sa Apenina, zajedno sa Mihajlovićem u Sampdoriju se seli i Nenad Sakić, njegov pomoćnik iz reprezentacije, koji je kao igrač proveo sedam sezona u dresu tima iz Đenove.Ako Mihajlović ipak ne dobije dozvolu FSS da ode, uprava Sampdorije okrenuće se alternativnim rešenjima. Najbliži klupi u tom slučaju biće Edoardo Reja, kao i Zdenjek Zeman, bivši trener Crvene zvezde.Sampdorija ima devet bodova iz 12 mečeva i nalazi se u zoni ispadanja u Seriji A. U prethodna tri meča izgubila je od Verone, Sasuola i Fjorentine, a za deset dana čeka je meč s Laciom, još jednim klubom za koji je Mihajlović igrao i s kojim je povezivan ove jeseni.

S. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track