NI REČI O SAMPDORIJI: Mihajlović demonstrativno napustio konferenciju za medije (ANKETA)
Foto: Dado Djilas

Ne želi da priča

NI REČI O SAMPDORIJI: Mihajlović demonstrativno napustio konferenciju za medije (ANKETA)

Fudbal -
Selektor Srbije nije hteo ni da demantuje ni da potvrdi pisanje medija sa Apenina da je prihvatio ponudu slavnog kluba iz Đenove

DUBAJI - Još uvek aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović nije želeo na konferenciji u Dubaiju da odgovara na pitanja oko angažmanna u Sampdoriji.

Vest koju su italijanski mediji u sredu uveče objavili kao sigurno, da će Mihajlović preuzeti klub iz Đenove, a preneli svi srpski mediji, još uvek nisu dobili demantij ili potvrdu od strane samog selektora Srbije. Umesto odgovora na ovo pitanje prvi strateg "Orlova" je demonstrativno napustio konferenciju za medije.

"Uopšte me ne interesuje šta su objavili mediji, ja sam ovde zbog utakmice sa Rusijom i ako imate nešto da me pitate o toj utakmici - pitajte. Ako nećete, idem na ručak", rekao je prilično mirno Mihajlović.

Ni na insistiranje izveštača iz Srbije da odgovori na pitanje koje trenutno najviše interesuje fudbalsku javnost Srbije, Mihajlović nije promenio mišljenje već je ustao sa mesta i otišao.

"Ako vas ne interesuje utakmica sa Rusijom, ne znam ni zašto ste dolazili ovde. Ja idem na ručak", rekao je Mihajlović i uputio se u hotel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track