SAVIĆEVIĆ SPREČIO BRUKU: Zvezda preokretom sa penala savladala drugoligaša

Prijateljski meč

SAVIĆEVIĆ SPREČIO BRUKU: Zvezda preokretom sa penala savladala drugoligaša

Fudbal -
Izabranici trenera Stojanovića igrali u kombbinovanom sastavu, a od 51. minuta bili su primorani da sa igračem manje jure rezultatski zaostatak

Fudbaleri Crvene zvezde su u prijateljskom meču savladali člana Prve lige Srbije Dolinu iz Padine sa 2:1, a strelci su bili Ifeani Onjilo i Vukan Savićević. Jedini gol za domaćina dao je Aleksandar Stojanović u 51. minutu, kada je Dolina i povela. Šef stručnog štaba Zvezde Slaviša Stojanović izveo je kombinovani tim, a krajem prvog poluvremena sudija Dejan Santrač nije dosudio prekršaj za goste iz Beograda, što je iznerviralo Jovana Krnetu. Zvezdin defanzivac je u jedan duel ušao oštro, zbog čega ga je arbitar kaznio direktnim crvenim kartonom. Umesto Krnete, u igru je ušao Arauho.

U 51. minutu, posle jedne loše reakcije odbrane Crvene zvezde, ekipa Doline imala je najbolju šansu iz koje je uspela da postigne pogodak. Strelac je bio Aleksandar Stojanović.

Izjednačio je Onjilo deset minuta kasnije, posle dubinskog pasa. Pitanje pobednika odlučeno je u samom finišu susreta, kada je jedan defanzivac domaćina oštro startovao nad Vukanom Savićevićem u kaznenom prostoru. Savićević je sigurno izveo jedanaesterac i postavio konačan rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track