KONAČNO POBEDA: Orlići golom Čaušića srušili azure!
Foto: Fss.rs

Trijumf mlade reprezentacije protiv Italije

KONAČNO POBEDA: Orlići golom Čaušića srušili azure!

Fudbal -
Orlići su ovom pobedom preuzeli drugo mesto na tabeli Devete grupe sa 10 bodova

GORNJI MILANOVAC - Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 21 godine, pobedila je danas u GornjeM Milanovcu selekciju Italije s 1:0 u meču kvalifikacija Devete grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2015. godine.Jedini gol na utakmici postigao je Goran Čaušić u 61. minutu.Prvo mesto na tabeli drži Belgija sa 13 bodova iz šest mečeva, a Srbija je druga sa 10 iz pet utakmica.Naša selekcija će naredni meč odigrati 5. marta 2014. godine u gostima protiv Belgije.

http://www.youtube.com/watch?v=2k-cj4COR2k

Srbija: Dmitrović, Petković, Nastasić, Spajić, Nemanja Petrović, Čaušić, Brašanac, Jojić (od 85. Živković), Đuričić (od 90. Stojković), L. Marković, Mitrović.

Italija: Bardi, Zapakosta, Birađi, Bjanketi, Antei, Baseli, Molina (od 72. Petinari), Vivijani, Batokio (od 84. Fedato), Beloti, Roci (od 56. Fosati).

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je je zadovoljan pobedom nad Italijom."I da nismo pobedili, ne bismo bili nezadovoljni. Igrači su ispunili sve dogovore, odigrali 90 minuta na visokom nivou. Ko zna da li bismo pobedili u večerašnjem meču da nismo nesrećno primili gol od Belgije u poslednjem minutu nadoknade. I te kako se osetilo igranje Nastasića, mnogo nam je falio protiv Belgije. Pohvalio bih i ostale igrače za veliki trud i zalaganje, zahvalio se divnoj milanovačkoj publici na bodrenju od prvog do 90. minuta. Okrećemo se prolećnim gostovanjima Belgiji, Severnoj Irskoj i Italiji kako bismo sve učinili da se plasiramo među prve dve ekipe i odemo u baraž za Evropsko prvenstvo", istakao je Ćurčić.TOK UTAKMICE90. minut - Dobar udarac Čaušića, ali golman Italije brani. Kraj meča.88. minut - Srbija je ostala sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Lazar Marković.

81. minut - Srbija brani minimalnu prednost i pokušava iz kontranapada da uveća vođstvo76. minut - Mitrović je pokušao sa oko 20 metara, ali je golman Italije bio siguran.65. minut - Posle vodećeg gola našeg tima igra se rasplamsala. 61. minut - GOLLL!!!! 1:0 za Srbiju! Čaušić je uputio centaršut u kazneni prostor Italijana. Lopta je napravila "žabicu", Mitrović je nije dotakao, a onda je prevarila golmana i završila je u mreži.56. minut - Srpski fudbaleri su tražili penal posle duela Mitrovića i igrača "azura" u šesnaestercu Italije, ali je sudija pokazao samo da se meč nastavi50. minut - Velika prilika za Srbiju, ali bez gola. Marković je dobro prošao i dodao loptu do Đuričića, a ovaj vratio do Mitrovića, ali je golman Italije dobro intervenisao46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. Bez golova.

43. minut - Igra se primirila36. minu - Velika prilika za domaći tim. Marković je ispratio je dijagonalu sa desne strane, a onda je pogodio samo stativu.

35. minut - Slobodan udarac izveo je Jojić, u gužvi je lopta stigla do Petkovića čiji udarac je ipak izblokiran. 32. minut - Marković je iskosa šutirao, ali je lopta fijuknula pored italijanskog gola27. minut - Đuričić je proigrao Mitrovića, a on petom proigrao Brašanca koji je šutirao iz prve, ali preslabo za golmana Italije.24. minut - Vivijani je pokušao iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, ali je lopta tik prošla pored gola20. minut - Italija je prva došla do šanse na meču. Italijanski napadač Roci je iskoristio grešku odbrane Srbije i lobovao Dmitrovića, ali je Spajić uspeo da ispred same gol linije loptu izbaci u korner.18. minut - Igra se odvija uglavnom na sredini terena. Obe ekipe su oprezno ušle u meč10. minut - Srbija ima blagu inicijativu, ali bez pravih šansi za gol

1. minut - Utakmica je počelaTOK MEČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track