TRIFUNOVIĆ: Zadovoljan sam, voleo bih da ostanem u Kini

Srpski centarfor sumira utiske

TRIFUNOVIĆ: Zadovoljan sam, voleo bih da ostanem u Kini

Fudbal -
Voleo bih da ostanem u Kini jer sam ovde stekao određeni renome, ali svakako da ne bih odbio ni neku dobru ponudu iz Evrope, rekao je srpski internacionalac

Završena je još jedna sezona u kineskoj Super ligi u kojoj je uspešnu kampanju imao i srpski fudbaler Miloš Trifunović.

29-godišnji napadač je bio član Liaoning Huvina, ekipe koja je takmičenje završila na solidnom desetom mestu. Učinak Liaoninga je još bolji kada se uzme u obzir da su prošle sezone jedva izborili opstanak. Trifunović nije krio zadovoljstvo zbog ostvarenih rezultata.

-Veoma sam zadovoljan jer je ekipa igrala kvalitetnije nego prethodne sezone. Ovaj put smo bili u zlatnoj sredini za razliku od prošle sezone kada smo tek u poslednjem kolu izborili opstanak - rekao je Trifunović.Trifunović smatra i da je njegov učinak bio zadovoljavajući, s obzirom da je postigao pet golova.-Zadovoljan sam kako sam igrao. Trudio sam se da svaki minut na terenu maksimalno iskoristim, pa golovi nisu izostali - veruje Trifunović.Trifunović je u Kini proveo dve godine. Ugovor sa Liaoningom mu je istekao i srpski fudbaler bi rado ostao u kineskoj Super ligi.-Ugovor mi je istekao i trenutno merim nekoliko ponuda. Ipak, ozbiljni pregovori kreću tek u decembru. Voleo bih da ostanem u Kini jer sam ovde stekao određeni renome, ali svakako da ne bih odbio ni neku dobru ponudu iz Evrope - rekao je Trifunović.Trifunović je tokom karijere igrao i u Ribnici, FK Beogradu, Jedinstvu iz Bijelog Polja, Karlstadu, Borcu iz Čačka, Javoru i Crvenoj zvezdi, a jednu, vrlo uspešnu sezonu, proveo je na pozajmici u uzbekistanskom Bunjodkoru, gde je na 25 utakmica postigao čak 22 gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track