Rajo Božović: Niti sam ja seljak, niti je Vešović rob
Foto: Dado Djilas

Odvodi svog fudbalera iz Zvezde

Rajo Božović: Niti sam ja seljak, niti je Vešović rob

Fudbal -
Ja sam dao slučaj na arbitražu mimo Vešovićeve volje. Dečko nije izdao klub, niti ja miniram transfer u Espanjol, kaže Božović

Ima li šanse za dogovor?Crvena zvezda i Radojica Božović moraju da reše problem koji imaju u vezi s Markom Vešovićem. Slučaj za arbitražuSlučaj u vezi s dugovanjem kluba fudbaleru na Arbitražnu komisiju predao je agent igrača jer je bio nezadovoljan što ga niko od čelnika Crvene zvezde nije pozvao da se problem reši.Vešovićev agent Radojica Božović ogorčen je na čelnike Crvene zvezde:- Neću da polemišem s upravom Crvene zvezde. Bio sam spreman na kompromis od prošle godine. Nek me Džajić i Stojadinović pozovu, a ne da se ja prepucavam s Čovićem. Nek plate dug za Kadua i Vešovića i nek prijave taj transfer u Espanjol, ako ga imaju. Ja ću braniti samo interese svog klijenta. Ja sam dao slučaj na arbitražu mimo volje Vešovića. Dečko nije izdao klub, a duguju mu još 100.000 evra. Niti sam ja seljak, niti je Vešović rob. Problem nije u nama, već na Marakani.Marko Vešović kaže da je tri godine na Marakani, da nijedan eksces nije napravio, te da pošteno gine i bori se za Zvezdin grb i da će nastaviti to da čini.- Reći ću samo da se ja ništa ne pitam, već moj agent Rajo Božović, koji vodi moju karijeru i kojem 100 odsto verujem. Sad je na njemu i na ljudima iz kluba da pokušaju da pronađu dobru volju, ako je dogovor uopšte moguć - rekao je Vešović.Svako može da odeU Crvenoj zvezdi kažu da je Marko Vešović od januara primio 111.000 evra, najviše od svih igrača, te da je pri poslednjoj raspodeli para tražio da bude uplaćen drugim igračima.- Ne možemo da isplatimo ceo dug prema igračima, pa tako i prema Vešoviću. Svesni smo da svako od njih može da tuži i dobije klub. Od njihovog morala i ljubavi prema Zvezdi sve zavisi. Oni su ti koji odlučuju, ali je sigurno da će novac kad-tad dobiti. Da imamo pet miliona evra, odmah bismo ih isplatili - rekao je direktor Zoran Stojadinović.

Nema pregovora dok ne legne lova... Radojica Božović
Nema pregovora dok ne legne lova... Radojica Božović

Boban BajkovićU ŽIVOTU TO NE BIH URADIOGolman Crvene zvezde Boban Bajković nije želeo da komentariše postupak kolege i zemljaka Marka Vešovića. Iako i njemu klub, kao i većini fudbalera, duguje novac, popularni Bajko je rekao:- Ne bih to u životu uradio! Ovde sam 15 godina! Kako? Ali ne treba ja o tome da pričam.

Trener StojanovićSAMO DA SVI OVAKO NE KRENUTrener Crvene zvezde Slaviša Stojanović bio je zatečen informacijom da je Vešović tužio klub:- Klupska stvar je u pitanju. Nije mi prijavio šta će uraditi, ali pre izvesnog vremena mi je rekao da ima problema. Nemam želju ni volju da kukam. Šta ću? Hoću svoje da odradim do kraja. Moguće je da sad svi ovako krenu jer to nije izdvojen slučaj. Klub to mora da sredi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja