Matić: Pobeđujemo Anderleht u Briselu
Foto: Rojter

Bar petorica Srba na terenu

Matić: Pobeđujemo Anderleht u Briselu

Fudbal -
Biće teško jer ne zavisimo samo od naših rezultata, ali ne i nemoguće. Ubeđen sam u pobedu nad Anderlehtom, ali plasman u narednu rundu zavisi i od ishoda meča u Parizu - rekao je Matić

Ko u Jelen Superligi!Srpski derbi u 5. kolu Lige šampiona večeras (20.45) na stadionu Konstant van der Štok poslednja je prilika prošlosezonskog finaliste Lige Evrope i dvostrukog šampiona kontinenta da se plasira među 16 najboljih ekipa najjačeg klupskog takmičenja na planeti!Prema najavama, na terenu stadiona u Briselu večeras će biti najmanje petorica reprezentativaca Srbije. Tandem Anderlehta Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović pokušaće da trijumfuju i ostanu u igri za plasman u Ligu Evrope. S druge strane, igrači Benfike Nemanja Matić, Filip Đuričić i Lazar Marković probaće da osvoje nova tri boda kako bi u poslednjem kolu imali šanse da prođu u osminu finala LŠ.- Kao i na svakom meču do sada, daćemo sve od sebe da pobedimo. Biće teško jer ne zavisimo samo od naših rezultata, ali ne i nemoguće. Ubeđen sam u pobedu nad Anderlehtom, ali plasman u narednu rundu zavisi i od ishoda meča u Parizu - rekao je Matić.(P. P.)

Posle Mitra i MarkecaKRITIKUJU I LUKU MILIVOJEVIĆANajveća letošnja pojačanja obe ekipe Aleksandar Mitrović i Lazar Marković trpe žestoke kritike zbog lošeg ponašanja. Međutim, juče se oglasio i legendarni igrač Anderlehta i Belgije Mark Degrise, koji tvrdi da Milivojeviću nije mesto u klubu iz Brisela.- Sumnjam u njegove fudbalske kapacitete. Tehnički je ograničen i ne vidim da ima kvalitet za Anderleht - kazao je Degrise.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track