ODOLEO BIVŠEM KLUBU: Mihajlovićeva Sampdorija uzela bod Interu

Serija A

ODOLEO BIVŠEM KLUBU: Mihajlovićeva Sampdorija uzela bod Interu

Fudbal -
Roma je golom u sudijskoj nadoknadi izbegla prvi poraz u sezoni

Fudbaleri Intera i Sampdorije igrali su nerešeno 1:1, dok je Milan kao gost savladao Kataniju sa 3:1, u utakmicama 14. kola italijanske Serije A.

Ekipa doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije Siniše Mihajlovića osvojila je dragocen bod u borbi za opstanak. Domaći nero-azuri, u kojima je Mihajlović ostavio značajan trag kao igrač, poveli su već na početku susreta i činilo sa da će slaviti bez problema, međutim, Sampdorija je zaigrala dobro u nastavku, pa je u samom finišu izjednačila rezultat preko Renana.

Milan je trijumfom na Siciliji prekinuo seriju od pet mečeva bez pobede. Domaćin je poveo, ali su roso-neri potvrdili kvalitet i preokretom došli do sva tri boda, kojima su se primakli gornjem delu tabele.Roma je iščupala remi na gostovanju u Bergamu i sa ukakmicom više izjednačila se po broju bodova sa vodećim šampionom Juventusom.U timu gostiju srpski internacionalac Adem Ljajić igrao je od 57. minuta, zamenivši De Rosija.Rezultati:Kaljari - Sasuolo 2:2 (Nene 73, Sau 87 - Marcorati 14, Zaza 20)Kjevo - Livorno 3:0 (Rigoni 36, Tereau 56, Paloski 79)Atalanta - Roma 1:1 (Brivio 51 - Strotman 90)Inter - Sampdorija 1:1 (Guarin 18 - Renan 89)Katanija - Milan 1:3 (Kastro 13 - Montolivo 19, Baloteli 63, Kaka 82)

Od 18.30 sati igraju Juventus i Udineze.

Odigrano juče:

Đenova - Torino 1:1 Parma - Bolonja 1:1

Ponedeljak:

Fiorentina - Verona Lacio - NapoliTabela: Juventus i Roma 34 boda, Napili 28, Inter 27, Fiorentina 24, Verona 22, Đenova 19, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track