ČEKA SE PROMOCIJA: Nikolić stiže u Partizan, dovodi i Vulićevića iz Vojvodine
Foto: Kurir)

Novi trener

ČEKA SE PROMOCIJA: Nikolić stiže u Partizan, dovodi i Vulićevića iz Vojvodine

Fudbal -
Prema nezvaničnim informacijama velika većina čelnika kluba smatra da su promene neophodne i da treba da se krene od trenerske pozicije

BEOGRAD - Marko Nikolić je postigao načelan dogovor sa čelnicima Partizana i samo je pitanje dana kada će i zvanično sesti na klupu crno-belih, pišu beogradski sportski listovi.

Nikolić je u ponedeljak raskinuo ugovor sa Vojvodinom posle šest meseci saradnje, čime je uklonio još jednu prepreku ka putu za Humsku.

Do razrešenja bi moglo da dođe već u sredu, kada će članovi Upravnog odbora crno-belih prvo međusobno održati sastanak, a zatim i sa aktuelnim trenerom Vukom Rašovićem.

Prema nezvaničnim informacijama velika većina čelnika kluba smatra da su promene neophodne i da treba da se krene od trenerske pozicije.

Javna je tajna da se predsednik Partizana Dragan Đurić posle poraza crno-belih u večitom derbiju sastao sa Markom Nikolićem u prostorijama "Veterinarskog zavoda" i tada načelno dogovorio saradnju.

Nikolić bi sa sobom poveo i neke fudbalere Vojvodine kojima ističu ugovori. Pre svih, reč je o kapitenu Novosađana Miroslavu Vulićeviću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track