Zajednica odlučila: Jojić je najuspešniji
Foto: Marina Lopičić

Proglašenje najboljih u 2013. godini

Zajednica odlučila: Jojić je najuspešniji

Fudbal -
Iza Jojića je lepa jesen u kojoj je postao standardni igrač crno-belih i mlade reprezentacije, a protiv Japana u Novom Sadu odigrao je debitantski meč za Srbiju i postigao pogodak

Priznanja za najbolje.Zajednica klubova Jelen Superlige navukla je zavesu na fudbalsku 2013. godinu proglašenjem najboljeg fudbalera, trenera, mladog igrača i izborom najlepšeg gola prvog dela sezone. Za najboljeg igrača proglašen je vezni Partizana Miloš Jojić, trener je Milan Milanović, šef struke Novog Pazara, mladi fudbaler jeseni je Andrija Živković, dok je najlepši gol postigao Marko Docić iz Javora na meču u Novom Sadu protiv Vojvodine za konačnih 2:2.Iza Jojića je lepa jesen u kojoj je postao standardni igrač crno-belih i mlade reprezentacije, a protiv Japana u Novom Sadu odigrao je debitantski meč za Srbiju i postigao pogodak.- Izuzetno mi je drago što sam dobio ovu nagradu. Zahvalio bih svim trenerima koji su glasali za mene. Ovo nije samo moja nagrada, ovo je nagrada fudbalskog kluba Partizan i cele omladinske škole, kroz koju sam prošao - rekao je Jojić.Najprijatnije iznenađenje prvog dela šampionata je Novi Pazar, koji je predvođen trenerom Milanom Milanovićem došao do deobe četvrte pozicije. To su prepoznale i njegove kolege, koje su mu dodelile nagradu za najboljeg stručnjaka.(D. P.)

SupertalenatŽIVKOVIĆ: ŽIVIM SANAndrija Živković ušao je u istoriju kao najmlađi debitant u dresu reprezentacije.- Da mi je neko dao da biram, mislim da bih ovako izabrao. Počeo sam da igram, potpisao sam profesionalni ugovor, dao sam četiri gola u pet utakmica. Stvarno me je krenulo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track