PRELOMIO: Ronaldo će biti na svečanosti dodele Zlatne lopte
Foto: Reuter

Stiže u Cirih

PRELOMIO: Ronaldo će biti na svečanosti dodele Zlatne lopte

Fudbal -
Kako su predstavnici Reala rekli za španski radio Kadena Kope, prisustvo Ronalda na svečanosti dodele Zlatne lopte u Cirihu u januaru nema veze sa činjenicom da je on glavni favorit za dobijanje nagrade

MADRID - Portugalski internacionalac i napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo prisustvovaće svečanosti dodele Zlatne lopte, potvrdili su danas čelnici madridskog kluba.

Kako su predstavnici Reala rekli za španski radio Kadena Kope, prisustvo Ronalda na svečanosti dodele Zlatne lopte u Cirihu u januaru nema veze sa činjenicom da je on glavni favorit za dobijanje nagrade.

Ronaldo je u trci za titulu najboljeg fudbalera sveta, zajedno sa napadačem Barselone Argentincem Lionelom Mesijem i igračem Bajerna iz Minhena Francuzom Frankom Riberijem.

Postojale su sumnje oko eventualnog dolaska Ronalda u Cirih, naročito posle komentara predsednika FIFA Sepa Blatera na konferenciji u Oksfordu, u kojim je on stavio do znanja da je Mesi za njega bolji igrač, dok je Portugalca podsmešljivo nazvao "komandantom na terenu".

Svečanost dodele Zlatne lopte održaće se u Cirihu 13. januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track