TOLE KARADŽIĆ O GROBARIMA: Oni me vole više nego uprava Partizana

To su sjajna deca

TOLE KARADŽIĆ O GROBARIMA: Oni me vole više nego uprava Partizana

Fudbal -
Dok sam bio u Partizanu ja sam upoznao jedan broj tih momaka. To su sjajna deca. Ima i tamo huligana i kriminalaca, ali staviti pod lupu tu sjajnu decu u kontekst određenih devijacija u fudbalu to je nepošteno i nekorektno, rekao je prvi čovek srpskog fudbala

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić govorio je u emisiji "Dođite na stadion" o raznim fudbalskim temama, između ostalog o Partizanu i njegovim najvatrenijim navijačima, popularnim "Grobarima".

Prvi čovek srpskog fudbala tom prilikom se zahvalio na podršcu koju ima i rekao da su u pitanju "sjajna deca".

"Što se tiče navijača Partizana, ja sam zahvalan. Mislim da me podržavaju više nego uprava Partizana, što je simptomatično. Možda nije ni loše da se pokaže moja neutralnost u vođenju fudbalske organizacije. Dok sam bio u Partizanu ja sam upoznao jedan broj tih momaka. To su sjajna deca. Ima i tamo huligana i kriminalaca, ali staviti pod lupu tu sjajnu decu u kontekst određenih devijacija u fudbalu to je nepošteno i nekorektno. Nema fudbala bez navijača. Mislim da treba odvojiti žito od kukolja. Kad god mogu ja branim tu decu koja su poštena, koja nisu sklona kriminalu. Hvala im što me podržavaju na pojedinim košarkaškim i fudbalskim utakmicama. Eto, da se vidi da nisam ni ja drvo bez korena i da i ja imam svoju bazu", rekao je Tomislav Karadžić.

http://www.youtube.com/watch?v=uQcIXNA1bL4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track