POJAČANJA: Škuletić i Trajković prioriteti Partizana!
Foto: Saša Pavlić

Crno-beli dovode igrače iz Vojvodine

POJAČANJA: Škuletić i Trajković prioriteti Partizana!

Fudbal -
Marko Nikolić: Nemamo pravo na grešku. Potrebna su nam dva napadača različitog profila, zadnji vezni, štoper i desni bek

Hoće da budu jači.Novi trener fudbalera Partizana Marko Nikolić sa sportskim direktorom Albertom Nađom radi na dovođenju pojačanja. Na primarnom spisku nalaze se dvojica fudbalera Vojvodine, napadač Petar Škuletić i štoper Branislav Trajković.Znamo šta radimo- Imamo svoje prioritete i znamo šta radimo. Nemamo pravo na grešku. Potrebna su nam dva napadača različitog profila, zadnji vezni, štoper i desni bek. Radio sam sa Škuletićem i ima kvalitet, ali transfer je daleko od realizacije jer se tu pita i Vojvodina. Imamo Kojića i Fofanu, dovešćemo još napadača - kazao je Marko Nikolić i dodao:- Nije Trajković jedini igrač koji nam je interesantan i o kojem razmišljamo. Poznajem ga, reč je o kvalitetnom igraču koji ima ugovor s Vojvodinom. Videćemo šta će se dešavati. Suština je u tome da igrači, koji god da dođu, poseduju ogromnu želju da se bore za Partizan u odbrani titule.Predsednik Dragan Đurić trebalo bi da obezbedi budžet za prelazni rok jer će to u velikoj meri uticati na ostvarenje želja novog trenera Partizana. Planiran je dolazak Miroslava Vulićevića, koji je slobodan, Saše Stojanovića iz Niša i Argentinca Lorenca Riosa. U Humsku je već stigao Nikola Drinčić.- Bio bih najsrećniji da imam neograničen budžet, ali nije tako. Zato ćemo morati da uskladimo mogućnosti sa željama. Rios nam je zanimljiv, ali imamo određenih finansijskih ograničenja i moramo biti realni - zaključio je Nikolić.Nov stručni štabRadoje Smiljanić, Bojan Leontijević i Goran Basarić nova su lica u stručnom štabu Partizana, a doveo ih je Marko Nikolić. Od saradnika Vuka Rašovića ostali su samo Zvonko Varga i trener golmana Radiša Ilić.

Još pregovara... Branislav Trajković
Još pregovara... Branislav Trajković

Kupuje provereno... Marko Nikolić
Kupuje provereno... Marko Nikolić

Iako je zvezdašĐURĐEVIĆ VELIKA ŽELJAMarko Nikolić ima želju da dovede Uroša Đurđevića iz Rada, koji je postao slobodan igrač, iako je mladi centarfor nekoliko puta rekao da u Srbiji hoće da igra samo za Crvenu zvezdu.- Interesantan je i jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji. Imam izuzetno visoko mišljenje o njemu. Bio bih veoma zadovoljan ako postoji mogućnost da dođe u Partizan - rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track