NAJLEPŠA ROMANTIČARKA: Mis Srbije postala zaštitno lice OFK Beograda
Foto: OFK Beograd

Nada se trofejima

NAJLEPŠA ROMANTIČARKA: Mis Srbije postala zaštitno lice OFK Beograda

Fudbal -
Svoju modnu karijeru sam upravo i počela na Omladinskom stadionu kad sam izabrana za najlepšu romantičarku, rekla je Milica Vukliš

BEOGRAD - Mis Srbije Milica Vukliš, koja je ponela i titulu najlepše "romantičarke", postala je zaštitno lice kluba sa Karaburme.

Vukliš će u narednom periodu pokušati da reši dugogodišnji problem "Romantičara", status kluba sa najmanjim brojem gledalaca.

"Velika mi je čast sto sam postala zaštitino lice OFK Beograda. Svoju modnu karijeru sam upravo i počela na Omladinskom stadionu kad sam izabrana za najlepšu romantičarku. Zahvaljujući predsedniku kluba Zvezdanu Terziću i marketing menadžeru Miodragu Fišeru, ja sam se čvrsto vezala za ovaj sjajan klub i godinu dana ću svu svoju energiju i kao sportista i kao mis Srbije uložiti da OFK Beograd postane omiljeni klub Beograđana, a pre svega mladih. Na kraju, naravno, novogodišnja želja je da osvojimo trofej kupa Srbije! Ovom titulom zvaničnog promotera kluba meni je ova godina već savršeno počela. Želim Vam srećnu Novu godinu i srećan Božić", rekla je Milica Vukliš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track