Azar i Eto srušili Liverpul

Premijer liga

Azar i Eto srušili Liverpul

Fudbal -
"Plavci" su ostvarili 12. pobedu ove sezone i ostali uz vodeće timove Arsenala i Mančester Sitija sa dva, odnosno bodom zaostatka, dok je Liverpul napravio korak nazad u trci za titulu i sada je petoplasirani sa četiri boda manje od Čelsija

Fudbaleri Čelsija savladali su u Londonu ekipu Liverpula sa 2:1, u derbi utakmici 19. kola engleske Premijer lige."Plavci" su ostvarili 12. pobedu ove sezone i ostali uz vodeće timove Arsenala i Mančester Sitija sa dva, odnosno bodom zaostatka, dok je Liverpul napravio korak nazad u trci za titulu i sada je petoplasirani sa četiri boda manje od Čelsija. Očekivano burno bilo je na Stamord Bridžu, gde su "crveni" poveli već u četvrtom minutu i najavili žestok i neizvestan okršaj. Tako se i igralo najvećim delom susreta, iako je domaćin izjednačio samo 15 minuta kasnije prelepim golom Edena Azara, a potom preko Samjuela Etoa napravio preokret.Liverpul se nije predavao u nastavku, svim silama je nastojao da dođe barem do boda, međutim, odbrambeni red Čelsija funkcionisao je odlično i u potpunosti "ukočio" najopasnijeg strelca gostiju Luisa Suareza.Mreže su do kraja ostale netaknute, iako su oba tima stvorila po više lepih prilika, a najpovoljniju nije iskoristio rezervista Fernando Tores u finišu meča.

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović u dresu domaćina odigrao je prvih pola sata, a potom je zamenjen Ešlijem Kolom zbog povrede. Ivanović se pre meča poneo kao pravi sportsmen i korektno pozdravio sa Suarezom, pokazavši da je "zaboravio" divljački incident iz aprila, kada ga je temperamentni Urugvajac tokom utakmice ugrizao za ruku.Totenhem je kod kuće na Vajt Hart Lejnu bio siguran protiv Stouka (3:0) i novom pobedom ostao pri gornjem delu tabele.

http://www.youtube.com/watch?v=4f3LDwGMoi0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track