MEHMED BAŽDAREVIĆ: Pitali su me da postanem trener Crvene zvezde
Foto: Reuters

Umalo završio na Marakani

MEHMED BAŽDAREVIĆ: Pitali su me da postanem trener Crvene zvezde

Fudbal -
Zvao me je jedan moj prijatelj, koji ima veliki rejting u crveno-belim redovima. Pitao me, doslovno, da li bi došao na "Marakanu", rekao je bivši as Željezničara i Jugoslavije

BEOGRAD - Legenda jugoslovenskog fudbala Mehmed Baždarević potvrdio je spekulacije da je imao kontakt sa Crvenom zvezdom, ali je demantovao navode da razgovarao sa Draganom Džajićem.

Nekadašnji as Željezničara i reprezentacije SFRJ nije krio da je bio blizu klupe crveno-belih po završetku jesenjeg dela sezone.

"Imao sam kontakt i razgovor oko dolaska u Crvenu zvezdu. Zvao me je jedan moj prijatelj, koji ima veliki rejting u crveno-belim redovima. Pitao me, doslovno, da li bi došao na "Marakanu", rekao je Baždarević.

Baždarević, koji je po završetku igračke karijere uplovio u trenerske vode, dodaje da nije tačno da je imao kontakt sa predsednikom kluba iz Ljutice Bogdana Draganom Džajićem.

"Nisam se čuo sa Džajićem. Legendarni Džaja se nije oglasio. Da sam se čuo sa Džajićem, verovatno bih bio na kormilu trofejnog tima iz Ljutice Bogdana", dodao je Mehmed Baždarević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track