Vranješ: Klempavom Nađu želim da ode!
Foto: Rojters

Nema ništa od prelaska reprezentativca bih u Humsku

Vranješ: Klempavom Nađu želim da ode!

Fudbal -
Bivši fudbaler Zvezde Ognjen Vranješ, za kog se govorilo da uskoro dolazi u Partizan, izvređao direktora crno-belih

Zakuvalo se.Bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Vranješ izvređao je sportskog direktora Partizana Alberta Nađa na društvenoj mreži Fejsbuk. Razlog takve reakcije poznatog fudbalera, koji trenutno nema klub, najverovatnije je to što je prvi operativac crno-belih izjavio da ne računa na njega u ovom prelaznom roku. Interesantno je to što je povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine dan pre toga ostavio poruku, u kojoj je napisao da je na pragu prelaska u redove crno-belih.Nisu ga hteliPoslednjih dana spekulisalo se da bi Vranješ mogao da dođe u Humsku, ali to je demantovao Nađ, što je izgleda prilično iznerviralo bivšeg igrača Zvezde- Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju - napisao je fudbaler na svom Fejsbuk profilu.Albert bez odgovoraTim povodom pokušali smo da razgovaramo sa sportskim direktorom crno-belih, ali on nije bio raspoložen za razgovor jer slavi Božić.- Ljudi moji, danas je najradosniji praznik i stvarno nemam nameru da komentarišem šta je ko rekao. Želim vam mnogo sreće i zdravlja u ovoj godini - bilo je sve što je Nađ rekao na ovu temu.

Nije se potresao... Albert Nađ
Nije se potresao... Albert Nađ

Spekulisalo seMENADŽERI SU NAM GA NUDILIPre nekoliko dana Albert Nađ je rekao da su mu neki menadžeri nudili Vranješa, ali da on nije njima u prvom planu.- Tačno je da su nam menadžeri, a bilo ih je raznih, nudili Vranješa, predstavljajući kao povoljnu okolnost činjenicu da je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Alanijom. Ipak, Ognjen nije na spisku naših prioriteta. Razmišljamo o drugim igračima, tek ukoliko ne realizujemo transfere s vrha liste želja, okrenućemo se rezervnim rešenjima - poručio je Nađ.

Ne žure sa špicemPRIORITET ŠTOPERPartizan je u zimskom prelaznom roku angažovao dva igrača Nikolu Drinčića i Miroslava Vulićevića, ali prema rečima sportskog direktora Alberta Nađa, klubu je u ovom trenutku prioritet dovođenje štopera.- U prvom planu je štoper, koji dobro poznaje prilike u našoj ligi - rekao je nedavno Nađ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track