OŽEGOVIĆ: Sledi godina dokazivanja
Foto: Sasa Pavlic

Mladi napadač Crvene zvezde spreman za izazove

OŽEGOVIĆ: Sledi godina dokazivanja

Fudbal -
Ja sam Zvezdino dete i najviše bih voleo da u inostranstvo odem iz Zvezde, gde bih prethodno ostavio trag, rekao je Ožegović

BEOGRAD - Godina koja je tek počela mogla bi da bude od velikog značaja za mladog fudbalera Crvene zvezde Ognjena Ožegovića.

19-godišnji napadač je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Voždovcu, ali bez značajnije minutaže, pa postoji mogućnost da ponovo promeni sredinu, iako bi sâm Ožegović najradije nosio crveno-beli dres.- Na pauzi sam radio konstantno jer sam završetak prvenstva propustio zbog povrede. Spremam se i čekam rasplet situacije, jer postoje neke priče o inostranstvu, ali mnogo toga zavisi od Zvezde. Ja sam Zvezdino dete i najviše bih voleo da u inostranstvo odem iz Zvezde, gde bih prethodno ostavio trag - rekao je Ožegović.Ožegović je rekao da postoji i konkretno interesovanje inostranih klubova, ali da nikakva odluka još uvek nije doneta.- Znam da je još prošlog leta bilo nekoliko zainteresovanih stranih klubova sa konkretnim ponudama, ali sam fokusiran isključivo na rad. Kao što sam rekao Zvezda je na prvom mestu - kaže Ožegović.Ožegoviću je 2013. godinu obeležilo osvajanje Evropskog prvenstva za igrače mlađe od 19 godina, dok je želje za 2014, uglavnom fokusirao na domaća takmičenja i lični napredak.- Bliži se početak priprema Crvene zvezde. Očekujem da ću do tada obaviti razgovore sa trenerima i ljudima iz kluba. Prošla godina je bila uspešna, pogotovo u reprezentaciji, ostvarili smo najveći uspeh u srpskom fudbalu. Moja želja za 2014. godinu je da Zvezda osvoji titulu i da maksimalno spreman uđem u drugi deo sezone i da iskoristim svaku pruženu priliku - zaključio je Ožegović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track