BOMBA SA PIRINEJA: Vidić od juna član Barselone?!
Foto: AP

Na pragu Nou Kampa

BOMBA SA PIRINEJA: Vidić od juna član Barselone?!

Fudbal -
Pored igračkog kvaliteta, ima veoma dobar odnos sa Žerarom Pikeom, sa kojim je delio svlačionicu u Junajtedu, navodi španski medij kao jednu od stavki zbog čega bi srpski internacionalac završio na Nou Kampu

BARSELONA - Ako je verovati španskim medijima, Nemanja Vidić će od juna postati član Barselone!

Menadžer defanzivca Mančester Junajteda, Silvano Martina izjavio je u utorak da "u ovom trenutku isključuje produžetak saradnje sa timom sa Old Traforda." To praktično znači da je Vidić od juna slobodan igrač, s obzirom da mu tada ističe ugovor.

Španski prestižni list "Mundo Deportivo" piše da bi srpski reprezentativac bio "kec na deset" za odbranu Barse, uz opis svih kvaliteta koji prate Vidića.

"Prvi argument je njegov kvalitet kao igrača. Može da igra centralnog desnog ili levog. Iskusan je, ima 284 nastupa za Junajted, postigao je 19 golova, oprostio se od nacionalnog tima Srbije, što znači da bi potpuno mogao da se posveti Barseloni. Pored toga, ima veoma dobar odnos sa Žerarom Pikeom, sa kojim je delio svlačionicu u Junajtedu", navodi španski list.

Za Vidića se kaže da su povrede kolena i leđa prošlost, a svoj stav podupiru činjenicom da je ove sezone odigrao već 17 mečeva.

Ostaje da se vidi da li će Nemanja Vidić zaista preći na Kamp Nou i zaigrati u timu pored Mesija, Nejmara i ostalih zvezda Barselone.

Vidić i Mesi mogli bi da budu na istoj strani
Vidić i Mesi mogli bi da budu na istoj strani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track