NAJPLAĆENIJI SRBIN: Nemanja Matić u Čelsiju za 40 miliona evra?!
Foto: Reuters

Orao sleće kod Murinja

NAJPLAĆENIJI SRBIN: Nemanja Matić u Čelsiju za 40 miliona evra?!

Fudbal -
Benfika je nedavno odbila ponudu od 35 miliona evra, pošto u klauzuli ugovora stoji da sloboda srpskog reprezentativca košta 50 miliona. Ipak, poslednje informacije govore da su se klubovi našli na sumi od 40 miliona evra

LISABON - Pojedini portugalski mediji objavili su danas na naslovnim stranicama vest da se Nemanja Matić seli u Čelsi u narednih dan-dva za sumu od 40 miliona evra, čime bi postao najplaćeniji srpski fudbaler ikada.

Iako ovu vest treba uzeti sa rezervom, pošto ju je objavio list iz Porta "O Žogo", a uoči današnjeg derbija Portugala između Benfike i Porta, čini se da je saga o povratku Matića na Stamford Bridž pri kraju.

Benfika je nedavno odbila ponudu od 35 miliona evra, pošto u klauzuli ugovora stoji da sloboda srpskog reprezentativca košta 50 miliona. Ipak, poslednje informacije govore da su se klubovi našli na sumi od 40 miliona evra.

Trener Čelsija Žoze Murinjo insistira na dovođenju Matića, jer mu je upravo profil takvog igrača potreban u trci za titulu u Premijer ligi, gde je trenutno prvi.

Nemanja Matić je pre tri godine otišao iz Čelsija u sklopu transfera Davida Luiza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track