PARTIZAN PLAĆA ZA ĐURIĆEVU SLOBODU: Uzimaju 2.000.000 evra na kredit!
Foto: Saša Pavlić

Predsednik košta više od pojačanja

PARTIZAN PLAĆA ZA ĐURIĆEVU SLOBODU: Uzimaju 2.000.000 evra na kredit!

Fudbal -
Zajam: Crno-beli razgovarali s predstavnicima jedne banke da im odobri pozajmicu, a kao razlog navode „normalno funkcionisanje kluba“

Skupljaju pare!Čelnici Partizana razgovarali su pre nekoliko dana s predstavnikom jedne ugledne banke, od koje su tražili kredit od oko dva miliona evra. Tom prilikom su rekli da im je novac neophodan za normalno funkcionisanje kluba, ali indikativno je da je suma jednaka onoj koja je određena za kauciju predsedniku Draganu Đuriću, koji se trenutno nalazi u pritvoru.Partizan: Stanje u klubu redovnoNaravno, u Humskoj nisu želeli da komentarišu ovaj potez, već su samo poručili da ne žele da se bave nagađanjima javnosti.- Stanje u klubu je redovno i nemamo šta da dodamo onome što je već rečeno na konferenciji za medije po okončanju sastanka Upravnog odbora pre neki dan. Isto tako, ne želimo da se bavimo bilo kakvim spekulacijama - poručeno nam je iz Partizana.Prema saznanjima Kurira, aktuelno rukovodstvo srpskog šampiona obavilo je veoma konkretan razgovor s predstavnicima jedne banke i ponudilo čak i garancije svojih firmi kao zalog za ovaj kredit. Tom prilikom predočeno je da Partizan ima bogatstvo u svom igračkom kadru, ali da igrače ne žele da prodaju investicionim fondovima, kao što je to bio slučaj s Lazarom Markovićem, jer žele da zarade više novca.Stop za menadžereInteresantno je da čelnici kluba smatraju da je aranžman oko Markovićevog odlaska iz Humske jedan od boljih koje su sklopili u poslednje vreme, a sada tvrde da ne bi ponovo ulazili u iste poslove jer smatraju da mogu još više da profitiraju.

Našli mu se u nevolji... Rukovodstvo Partizana (Foto: Dado Đilas)
Našli mu se u nevolji... Rukovodstvo Partizana (Foto: Dado Đilas)

Lazar Marković (Foto: Nemanja Pančić)
Lazar Marković (Foto: Nemanja Pančić)

Ništa od PortugalcaKOELJO OTPAO, STIŽE LAZOVIĆPartizan nije uspeo da privoli Portugalca Nunja Koelja da se ove zime preseli u Humsku, ali su, s druge strane, postigli dogovor s Dankom Lazovićem o povratku u klub u kojem je ponikao. Portugalski mediji juče su objavili da je defanzivac Brage odbio ponudu srpskog šampiona jer smatra da Srbija nije sredina gde bi voleo da nastavi karijeru. Lazović je, pak, pristao da se vrati u matični klub, a crno-bele bi najranije smeo da napusti po okončanju kvalifikacija za evro-kupove.

Plan BPOMAŽE I MARKOVIĆKauciju za slobodu Dragana Đurića indirektno bi mogao da plati i fudbaler Benfike Lazar Marković. Naime, francuski mediji pišu da bi srpski reprezentativac, a bivši prvotimac Partizana mogao da pojača ekipu PSŽ, i to za 40 miliona evra. Ukoliko se to zaista dogodi, crno-belima bi na ime fonda solidarnosti pripalo oko dva miliona evra, što je ekvivalent sumi s kojom bi predsednik kluba iz Humske mogao da se brani sa slobode.

Takođe, u pisanom izdanju vašeg omiljenog dnevnog lista, pored obilja zanimljivih tekstova, možete pročitati i sledeće: RASPLET U SPS: Tajkunski ministar Ružić leti iz Vlade!POTVRĐENA OTIMAČINA: Decembarski računi za struju greškom uvećani!NEMA OBRAZOVANJE: Severina od škole ima veliki odmor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track