Slaviša Stojanović: Stvaraću igrače, al‘ onda ništa od titule
Foto: Beta

Replicirao Nebojši Čoviću

Slaviša Stojanović: Stvaraću igrače, al‘ onda ništa od titule

Fudbal -
Ako ne mogu da nađu štopera, ja ću ga napraviti, ali nek se tad gledaju realni ciljevi, poručio trener Crvene zvezde Stojanović

U Sloveniju bez novih lica!Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nedavno je izjavio da trener, u slučaju da mu klub ne dovede adekvatnog štopera, treba da „zasuče rukave, uđe u omladinski pogon i napravi ga“. Kako ekspedicija crveno-belih danas putuje na pripreme u Sloveniju, a na Marakanu nije stiglo nijedno pojačanje, šef stručnog štaba Slaviša Stojanović odlučio je da replicira funkcioneru kluba iz Ljutice Bogdana i poručio mu da takav sistem rada sa sobom povlači drugačije poglede na realnost.Ista priča- Pa dobro, ako ne mogu da ga nađu, ja ću ga napraviti, ali onda treba da se gledaju realni ciljevi - rekao je Stojanović i dodao:- Nisam očekivao da na pripreme idemo bez pojačanja. Ponavlja se ono što se dešavalo u prethodnom prelaznom roku, mada se nadam da će se stvari popraviti u narednih nekoliko dana. Nemamo prava da napravimo greške, jer naši protivnici rade taj posao odgovorno, a tu ne mislim samo na Partizan, već i na ostale timove.Slovenački stručnjak ističe da je na kraju jesenjeg dela sezone čelnicima kluba izneo svoj plan o pojačanju, ali da on nije ispoštovan.Moj prvi pik bio je Šuler- Još 10. decembra dao sam spisak ko treba da ide na pozajmicu, ko da ostane i koga treba da dovedemo, tako da je to više pitanje za upravu kluba jer su oni odgovorni. Strpljenja imam, a neke stvari jednostavno ne mogu da se završe kako mi želimo. Moj prvi pik bio je Marko Šuler, Ognjen Vranješ se nije dogovorio o finansijama, a Aleksandar Luković nije igrač koga možeš svaki dan da pronađeš na ulici - rekao je Stojanović.

Traži se defanzivacTREBA LEČITI KARIJES, A NE ZDRAVE ZUBEDok Crvena zvezda grčevito pokušava da pronađe kvalitetne fudbalere na poziciji štopera i desnog beka, u javnosti se provlači priča da bi na Marakanu mogao da stigne Tijago Galvao iz Slobode, na šta Stojanović ne gleda blagonaklono.- Ne treba da gomilamo igrače na drugim pozicijama, zašto da lečimo zdrave zube, bolje je da popravimo karijes. Zato i kažem da nam je štoper neophodan, a ako dođu dva, to je onda još bolje - poručio je slovenački trener.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track