GLUMI TROTERA: Dejvid Bekam dobio ulogu u Mućkama

Novi stanovnik Pekama

GLUMI TROTERA: Dejvid Bekam dobio ulogu u Mućkama

Fudbal -
Ovo će biti prva epizoda "Mućki" koja je snimljena od 2003. godine, a predstavlja svojevrsni uvod u specijalnu epizodu koja će se snimati u čast nedavno preminulog scenariste serije Džona Salivena

LONDON - Jedan od najboljih engleskih fudbalera svih vremena Dejvid Bekam, glumiće u epizodi "Mućki" koje će se emitovati u sklopu humanitarne akcije "Sport relief."

Bekam će glumiti zajedno sa glavnim glumcima legendarne serije Dejvidom Džejsonom i Nikolasom Lindhurstom, odnosno Del Bojem i Rodnijem. Njih trojica se pojavljuju u originalnom kafiću u kojem su se snimale epizode serije, a glumci su čak obučeni u istu odeću u kojoj su snimali serije.

Skeč će biti emitovan 21. marta.

Ovo će biti prva epizoda "Mućki" koja je snimljena od 2003. godine, a predstavlja svojevrsni uvod u specijalnu epizodu koja će se snimati u čast nedavno preminulog scenariste serije Džona Salivena.

U skeču, u kojem će glumiti Dejvid Bekam, neće se pojavljivati niko od ostalih glumaca iz originalne postave. Skeč je snimljen svega nekoliko dana pre smrti Rodžera Lojda Paka koji je tumačio lik "Trigera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track