POJAČAO TAMPINES ROVERS: Miljan Mrdaković u Singapuru
Foto: Kurir

Srpski golgeter potpisao jednogodišnji ugovor

POJAČAO TAMPINES ROVERS: Miljan Mrdaković u Singapuru

Fudbal -
Moje ambicije su se poklopile sa ambicijama kluba, tako da ćemo se u sezoni koja počinje za manje od mesec dana boriti za titulu šampiona, ističe srpski internacionalac

Iskusni srpski centarfor Miljan Mrdaković potpisao je jednogodišnji ugovor sa Tampines Roversom, tako da će ove godine nastupati u Singapuru.

Srpski fudbaler prešao je u redove šampiona Singapura sa kojim će se, pored prilike da odbrani titulu, boriti i za plasman u azijsku Ligu šampiona.-Prvi utisci su izvanredni. U pitanju je odlično organizovan klub, sa velikom tradicijom i kvalitetnom ekipom. Uslovi su fantastični, ali isto tako i popularnost fudbala i Tampinesa je na izuzetno visokom nivou. Moje ambicije su se poklopile sa ambicijama kluba, tako da ćemo se u sezoni koja počinje za manje od mesec dana boriti za titulu šampiona – ističe Mrdaković.Klub se upravo vratio sa priprema u Kambodži, gde je imao perfektan skor, koji mu garantuje dobre šanse da se plasira u Ligu šampiona. Na pripremama je bio i Mrdaković, koji je prvim nastupima, ali i odnosom prema treninzima i obavezama oduševio sve u Tampinesu. Prvi zvaničnu utakmicu 31-godišnji centarfor odigraće u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Južne Kine 2. februara, a šampionat Singapura počinje tri nedelje kasnije.Mrdaković je sezonu počeo u grčkoj Veriji gde je postigao pet golova na 13 utakmica. On važi za jednog od najvećih 'svetskih putnika' među srpskim fudbalerima. Kao 16-godišnjak je napustio Partizan i prešao u Anderleht, nakon čega je igrao ponovo u Srbiji, a zatim i u Austriji, Ukrajini, Izraelu, Portugalu, Kini, Kipru i Grčkoj. Bio je i član olimpijske reprezentacije na Igrama u Pekingu 2008.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track