USPEŠAN DEBI NIKOLIĆA: Lazović i Saša Ilić pogodili za pobedu Partizana
Foto: Partizan

Proradio iskusni tandem

USPEŠAN DEBI NIKOLIĆA: Lazović i Saša Ilić pogodili za pobedu Partizana

Fudbal -
Crno-beli u prvoj pripremnoj utakmici, na debiju novog trenera, savladali austrijski Volfsberger
1 / 5 Foto: Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su u prvom pripremnom meču austrijsku ekipu Vac Volfsberger rezultatom 2:1 (1:0). Golove za crno-bele postigli su Danko Lazović u 36. i Saša Ilić u 76., dok je jedini pogodak za osmoplasirani tim austrijske lige postigao Karhe u 60. minutu. Meč je odigran u turskom Beleku, gde se Partizan nalazi na pripremama.

Trener Marko Nikolić, kome je ovo bio prvenac na klupi lidera nacionalnog prvenstva, meč je započeo u ofanzivnom sistemu 4-3-3.

Na golu je stajao Živković, ispred njega p

http://www.youtube.com/watch?v=1PsLtQv7qEo

Prvi pogodak pao je u 36. minutu kada je Nikola Ninković proigrao Petra Grbića, ovaj centrirao u peterac gde je najspretniji bio Lazović.

Do pobede tim iz Humske je stigao golom kapitena Ilića. Andre Mutombo, koji se nalazi na proveri, "lažnjakom" je prevario odbranu rivala, šutirao, golman Austrijanaca je odbio loptu, na nju natrčao Škuletić koji je uposlio Ilića, a kapiten iz blizine pogodio cilj.

U drugom poluvremenu Nikolić je izveo potpuno novu postavu sa golmanom Lukačom, odbranom Vuličević, Obradović, Petrović, Gulan, sredinom terena Brašanac, Jojić, Ilić i napadom Mutombo, Luka, Škuletić.

Crno-beli narednu kontrolnu utakmicu igraju u ponedeljak od 14.30 protiv južnokorejskog Gjongnama, a do kraja prvog dela priprema rival će im biti još bugarski Liteks (30. januar).

PartizanPrvo poluvreme: Živković – Aksentijević, Trajković, Stanković, Volkov – Drinčić, Marković, Grbić – Ninković, Malbašić, Lazović.Drugo poluvreme: Lukač - Vulićević, Obradović, Petrović, Gulan - Brašanac, Jojić, Ilić - Mutombo, Luka, Škuletić.

http://www.youtube.com/watch?v=1PsLtQv7qEo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track