MATIJAŠEVIĆ O DOLASKU NA MARAKANU: U Zvezdu samo na leto

Reakcija

MATIJAŠEVIĆ O DOLASKU NA MARAKANU: U Zvezdu samo na leto

Fudbal -
Sportski direktor Napretka kaže da je posvećen poslu u Kruševcu

Vladimir Matijašević tvrdi da neće postati sportski direktor fudbalera Crvene zvezde, da je posvećen poslu u kruševačkom Napretku i da je dolazak u Beograd, realan samo ako treba da se desi na leto. "Niko me iz Zvezde tim povodom nije zvao. U subotu sam razgovarao s potpredsednikom Slavišom Kokezom o nekoliko tema, ali ne i o mogućnosti da dođem na „Marakanu“ kao sportski direktor", istakao je Matijašević."Zaista ne znam u čijem je interesu da se plasiraju takve informacije. Razumeo bih da se pominje pet-šest imena mogućih kandidata pa da tu neko uvrsti i mene. Ali ovako, pogotovo sad kada je prelazni rok pri kraju, a Zvezda već završava ono što je želela, ne vidim svrhu svega. Bavim se Napretkom i sasvim sam posvećen svom poslu", uverava Matijašević.On, međutim, ne isključuje mogućnost da u perspektivi dođe u Zvezdu, ukoliko se čelnici kluba odluče da ga pozovu.

"Informacija o mom dolasku ima smisla jedino ako možda u Zvezdi prave plan za leto. Ne isključujem mogućnost da se tada nešto desi ako me budu pozvali. Ipak sam i igrao za Zvezdu i od malih nogu bio navijač kluba. Ali, ponavljam, do sada ni sa kim iz Zvezde nisam razgovarao o tome.

Matijašević je otkrio i to da su on i Slaviša Kokeza razgovarali o mogućnosti da Stevan Luković pređe iz Zvezde u Napredak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track