STOJANOVIĆ: Nemam posebne emocije zbog meča sa Ćirinom Slobodom
Foto: Fonet

Pripreme

STOJANOVIĆ: Nemam posebne emocije zbog meča sa Ćirinom Slobodom

Fudbal -
Utakmica sa Tuzlacima će biti kao i svaka druga na pripremama i služi nam za uigravanje, ističe trener Crvene zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović kaže da nema posebne emocije pred meč sa Slobodom iz Tuzle, , a ni zbog činjenice da će odmeriti fudbalsko znanje sa Miroslavom Ćirom Blaževićem koji je odnedavno preuzeo tu ekipu."Nemam posebnih emocija zbog meča sa Slobodom, nekadašnjim članom jugoslovenske lige, kao ni zbog činjenice da će na njihovoj klupi sedeti Miroslav Ćiro Blažević, koga izuzetno poštujem zbog rezultata koje je imao u karijeri, rekao je Stojanović. "Utakmica će biti kao i svaka druga na pripremama i služi nam za uigravanje. Najvažnije je da na ovakvim utakmicama pokažemo ono što uvežbavamo na treninzima. Polako se približava nastavak prvenstva i zato je svaki meč važan za uigravanje", kaže trener Crvene zvezde.

Fudbaleri Zvezde su u utorak trenirali na stadionu u Izoli, dok je kiša još uvek padala, ali mnogo manjeg intenziteta nego prethodnih dana.

Stojanović je sa prvotimcima radio na taktici, a tokom treninga su se uigravale linije tima i vežbala brža tranzicija lopte iz poslednje linije ka napadačima.

Mimo ekipe trenirali su, zbog umora, Miloš Ninković i Dragan Mrđa koji su odradili trening u teretani, kao i Boban Bajković koji je na meču sa Domžalama dobio udarac u potkolenicu desne noge i ima manji otok.

Meč Crvena zvezda - Sloboda se igra na stadionu „Bonifika“ sa početkom od 14 časova uz direktan prenos na TV Arena sport 1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track