DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Mijailović nije teže povređen
Foto: Kurir

Levi bek

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Mijailović nije teže povređen

Fudbal -
Znajući njega verujem da će biti spreman za narednu utakmicu, uveren je trener Slaviša Stojanović

Levi bek crveno-belih Nikola Mijailović sredinom drugog poluvremena na utakmici protiv Tuzlaka dobio je nezgodan udarac u petu. Kako je puklo, čulo se na praznom stadionu Kopra.

"Mijailović je dobio udarac. Video sam kako mu je noga. Na oko nije lepo, ali je dobro da nema otoka. Znajući njega verujem da će biti spreman za narednu utakmicu", uveren je trener Slaviša Stojanović.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš odigrao je sat vremena protiv Slobode. Imao je nekoliko solidnih šuteva, ali je još daleko od prepoznatljive forme.

"Pobeda nam znači mnogo. Lakše smo igrali kad je pala kiša. Brže smo se oslobađali lopte. Nismo primili gol, a dobili smo 3:0. Ne treba tražiti dlaku u jajetu, bitno je da smo se mi dobro istrčali i da smo pobedili. Spremni ćemo dočekati nastavak prvenstva", tvrdi Nenad Milijaš.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvom poluvremenu, i pored ubedljive pobede nad Slobodom 3:0 (0:0).

"Prvo poluvreme bilo je tromo i jalovo! Nismo bili brzi, loša je bila predaja lopte. U drugom delu bilo je lepih akcija, pa su i pali golovi. Igrali smo onako kako želim. Ne treba zaboraviti da su iza nas naporni treninzi. Bez obzira na našu lošu igru sve je na utakmici zavisilo od nas. Omogućili smo protivniku da se lakše brani. Drago mi je zbog Rakića što se vraća jer radi dobro na treninzima", rekao je posle utakmice Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track